Szobafitnesz Bánkuti Gabival: eddz együtt a kiválasztottakkal

A kiválasztás és a bemutatkozás után el is kezdődött az érdemi munka, aminek fontos része ugye a testmozgás. Persze nektek is készültünk egy újabb otthoni tornavideóval, és a hajtás után az is kiderül, mi milyen zenékre szoktunk edzeni. 

Az első edzés

Az életmódváltó programunk résztvevői nem sokáig pihenhettek, ugyanis a kiválasztás utáni első találkozón le is tudták az első edzést. Nézd meg, hogyan bírták, mik voltak a kedvenc gyakorlataik!

Otthoni torna a kerek fenékért

Bár a legelső edzésvideóban is átmozgattuk kicsit a farizmokat, most csak a fenékre fogunk koncentrálni. Ha a bemutatott öt gyakorlaton kívül még szívesen edzenél erre a területre, akkor olvasd el, hogy miket ajánl még szakértőnk, Bánkuti Gabi. Igaz, ehhez a 10 intenzív gyakorlathoz már szükséged lesz súlyokra és gépekre is. 

Zene nélkül?

Ha már nincs szükséged az instrukciókra, akkor persze nyugodtan leveheted a hangot, és választhatsz olyan zenét, amire szívesen mozogsz. Hidd el, ez tényleg sokat számít. Ahogy korábban írtuk, nemcsak azért jobb zenére sportolni, mert jobb lesz tőle a kedvünk, hanem jobban is bírjuk a terhelést, kevesebb oxigén felhasználásával vagyunk képesek több erőt, energiát mozgósítani. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a zene megadja és segíti megtartani a mozgás ritmusát, így könnyebb energiatakarékosan, hibák nélkül, egyenletes tempóban végezni a mozdulatokat.

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy a szerkesztőség milyen zenékre szokott edzeni/futni, hallgasd meg ezt az összeállítást. Hozzátesszük, munkatársaink egy része van annyira elvetemült, hogy televíziós sorozatokat és filmeket néz tornázás közben, egyszer ezt is érdemes kipróbálnod. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.