Edzőteremteszt: Team Fitness

Év eleje óta futó sorozatunkban a budapesti edzőtermeket vesszük sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Naponta megyek el a Csillagvár Bevásárlóközpont mellett, de eddig kihagytam Óbuda legnagyobb, 8 éve működő fitnesztermét. Pedig nem rossz hely, és úgy tűnik, ráállt a környék kisgyerekeseinek kiszolgálására, mert van angolnyelvű játszóház, Keleti Andrea tánciskola kicsiknek és a Team Fitnessben is többször találkoztam tizenéves lánycsoportokkal, akik valamilyen edzésről jöttek. A családbarát hangulatot  erősíti, hogy van gyermekmegőrző is.

A terem maga meglepően nagy (vagy csak az utóbbi időben jártam apró termekben). A recepciós kedves és informatív, az előtér tágas és barátságos. Az öltözőre cselesen az van kiírva, hogy szauna, de azért be lehet találni, elég tágas a helyiség, nincs vele különösebb baj. A vécé viszont nem kifejezetten tiszta és a mosdónál is pang kicsit a víz. Plusz az egyik szappanadagoló a négyből nem működött egyik alkalommal se, amikor ott jártam, de ez legyen a legnagyobb baj. Erősítésre és nyújtásra 52 darab Life Fitness kondicionáló gép, kardióedzésre 22 darab Life Fitness gép áll rendelkezésre: ez annyit tesz magyarul, hogy volt szabad futógép, amikor délután mentem, a terem levegős, kellemes körülmények között lehet edzeni.

Második alkalommal egy fitfight órán vettem részt, és csak menet közben jöttem rá, hogy baromira nem nekem való. Ebben az sem segített, hogy technósított magyar népzenével indult az óra. Jani, az edző egyébként vicces jelenség és nagyon kedves, dehát ez nem változtat azon, hogy be vagyok oltva fitfight ellen. Nagyon szimpatikus volt, hogy több korosztály is képviseltette magát az órán, és voltak férfiak is, pedig ők valahogy mindig kerülik a csoportos órákat. Mindenki jól érezte magát, az edző szinte mindenkit névről ismert. Ha valami negatívumot kéne mondanom (már a fitfight jellegén kívül), talán azt említeném meg, hogy a teremben elég sötét volt és a szellőzéssel is lehetett valami, mert elég kellemetlen izzadságszag terjengett.

Összességében a Team Fitness jó választás (a környékbeliek számára biztosan). Ezt bizonyítja az is, hogy van törzsközönsége, akik rendszeresen visszajárnak. Az M-es AYCM kártya vagy a havi 9990 forintos bérlet áráért cserébe kifejezetten jó szolgáltatásokat kap az ember.

Cím: 1039 Budapest, Rákóczi utca 36., Csillagvár Üzletközpont 1. emelet

Honlapwww.teamfitness.hu

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07:00-22:00, szombat-vasárnap: 08:00-20:00

Összességében így éreztem magam: 4/5 pont

Árak: Havi fitneszbérlet most akciósan 9990 forint, 1 alkalom 1390 forint, ha csoportos órán venne részt, akkor 1490 forint. Kombinált 10 alkalmas bérlet 16 900 forint, a háromhónapos kombinált bérlet akciósan 29 900 forint. További árak itt!

M, L, XL és XXL méretű All You Can Move Sportpass-szal is látogatható a terem (azaz havi 9200 forintos kártyával mehetünk edzeni vagy csoportos órára).

Recepció: 5/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 4/5 pont

Gépek állapota: 4/5 pont

Öltöző: 4/5 pont

Tisztaság: 4/5 pont

Parkolás: a Csillagvár parkolója ingyenes, BKV-val viszont kicsit macerás megközelíteni, mert a Rómaifürdő megállótól még 500 métert kell sétálni az üzletházig.

Szolgáltatások: Kondicionáló-, nyújtó- és kardiórészleg, flabélos, 6 csoportos foglalkozásra alkalmas (aerobik, tánc, walkenergie, GFlex) terem. Csoportos órák az alakformálótól a zumbán, jógán át a TRX-ig. Teremfoci (előre bejelentkezéssel). Ingyenes extra szolgáltatások: gyermekmegőrző, értékmegőrző, Wi-Fi. 

Extrák: Szolárium, masszázs, személyi edzés (3500 forint/alkalom), törülköző 400 forintért bérelhető.

Hirdetés
Hirdetés
Oszd meg másokkal is!
Mustra