Így törik fel bőröndjét 1 perc alatt

Alig várja már a nyaralást? Repülővel utazik majd? És lakattal zárja le bőröndjét, hogy megóvja benne lévő személyes dolgait? Nos, ha a válasza igen, ne lepődjön meg, ha mégis eltűnik belőle valami, és ezt már csak otthon veszi észre. A Daily Mail találta azt a videót a YouTube-on, ahol bemutatják, hogyan lehet egy mozdulattal kinyitni a puhafalú bőröndök cipzárját, miközben a zárhoz hozzá sem érnek, és - ami miatt különösen ciki a dolog - ugyanígy vissza is lehet zárni, hogy a bőrönd érintetlennek tűnjön. Arról már nem is beszélve, hogy így nemcsak kivenni lehet dolgokat belőle, hanem beletenni is, ami igen veszélyes helyzetekbe is sodorhatja a gyanútlan utazót. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.