A nők legkiábrándítóbb oldala: hiszti, megcsalás, zsarolás

Sorra vesszük, mitől ábrándulnak ki belőlünk a férfiak: az egész alapvetően taszító szokások mellett olyan dolgok is számítanak, amikre nem is gondolna az ember. Például ne beszéljünk sokat más férfiakról, legyünk határozottak, és ne változzunk meg. Szavazhat is, ha férfi, akkor arra, mi zavarja önt a szeretett nőben, ha nő, akkor arra, milyen kiábrándító szokást vett fel!

1. A női hiszti nem menő

A legegyértelműbben taszító női viselkedés a hiszti, ehhez meg sem kell kérdezni a férfiakat, tudjuk. A legszarabb az indokolatlan hiszti, azzal végképp nem lehet mit kezdeni: komolyan venni ugye nem lehet, így értelmes választ sem tudunk adni az üvöltve közölt problémákra. „Egyfolytában hív, mikor dolgozom. Nem veszem fel, de azonnal visszahívom, és akkor valami tök értelmetlen apróságról kezd el rinyálni, ami igazán várhatott volna” – hozott fel példát ez utóbbira egy Art nevű pasi a menweb.org-nak. Az igazi 'drama queen' nehezen is talál magának pasit egy korábbi cikkünk szerint. Nem meglepő: elég fárasztó, ha valakinek soha, semmi nem jó, és mindig keresi a bajt, például a meccs 90 perce alatt jut eszébe leküldeni pasiját a szeméttel – aztán ha az húzza a száját, lehet üvölteni.

stockfresh 340133 crazy-housewife sizeM

Van az a típusú hisztis tyúk, akinek nem elég, amije van: azért kiabál, hogy pasija vegyen neki drága cuccokat, cserélje autóját drágábbra, folyton csak követel, mondván, neki mindenből a legjobb jár - hülye, aki ezt hosszú távon elviseli.

2. Határozatlanság és egyéb kommunikációs zavarok

A nők azt várják el, hogy úgy olvass a gondolataikban, mint egy pszichológus – állítja a pasik többsége. Na, a férfiak pont ebben a legrosszabbak. A nők és az ő kommunikációs készségeik ugyanis nagyon különböznek: a pasinak kerek-perec meg kell mondanunk, mit akarunk tőlük, ezt várják el, ezt értik. Ehhez elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk azzal, mit akarunk, és itt jön képbe a női határozatlanság. A kezdeti nagy szerelem idején még nem zavaró, ha az étteremben fél órát ülünk az étlap fölött, de az örök tesze-toszaság kikészíti a férfiakat. Kerüljük a 'nem tudom', 'nem bánom', 'szerintem is', 'felőlem', fordulatokat., mert ha a férfi kérdez, azért kérdez, hogy válasz kapjon. (És ha például egy hiszti után kérdezi, hogy mi a baj, akkor nem kötözködik, hanem tényleg nem tudja.)

3. Eleinte cuki a lány, de hamar megváltozik

Ön nőként mit követett már el?

A kapcsolat elején mindenki a legjobb oldalát mutatja: minden nap szépen felöltözik, megfésülködik, nem túlórázik, használ wc kefét… aztán pár hónap vagy év, és szembesülünk a kegyetlen valósággal: társunk is csak ember. Például az asszony elkezd hajcsavarókkal aludni, lemossa a sminkjét és hétvégén már fel sem keni, vagy elkezd hízni. Ami még rosszabb, ha a személyisége változik meg gyökeresen (vagy csak előbújik a valódi), és az addig mindig kedves, mosolygós, természetszerető lányról kiderül, hogy valójában utál túrázni és borzasztó rosszindulatú.

A hajcsavaróval alvást egyébként az általunk megkérdezett nők sem értik: „Sose fogom megérteni, hogy lehet hajcsavaróval meg arcpakolással lefeküdni aludni, főleg, ha még egy fickó is van az ágyban. Úgy értem, már eleve technikailag is kérdéses számomra az egész, mert a hajcsavarók kurvára kényelmetlenek lehetnek, az arcpakolás meg az első fordulásnál lekenődne, másrészt meg soha fel nem vállalnék egy ilyen outfitet egy faszi előtt se, akivel amúgy a távlati terveimben még szerepel valaha a szex. És egyetlen nőről a környezetemben se tudom ezt elképzelni, szóval nem értem, ilyen nők tényleg léteznek?” – írja FZS.

4. Amikor a nő lekoptathatatlan ragacs

A ragadós barátnő nem hagy elég szabadidőt a pasinak, és valamiért folyton vele akar lenni: talán attól tart, hogy a férfi megcsalja, vagy ne adj’ Isten elmegy inni? Akinek van elég önbizalma és önbecsülése, az nem ragad párjára piócaként, nem féltékenykedik és önként hagy némi teret a pasijának.

5. Nem akar dugni, és egyéb szexproblémák

A szex minden férfinak fontos, akkor van baj, ha nincs elég, vagy van elég, de unalmas. Ha a nő unott, nincs ritmusérzéke és nem kreatív, akkor a férfi is elunja a szexet, és legrosszabb esetben szakítás lesz a vége. Ugyanilyen rossz a megjátszott lelkesedés, a pornós sikolyok, vagy az, ha a csaj elkezd szex közben egész másról beszélni – írja a glamour.com. A férfiaknak ezen kívül más bajuk talán nem is lehet a szexszel, csak az, ha a nő szexmegvonással zsarolja őket: például ha nem látogatják meg a hétvégén anyósékat, nincs dugás egy hétig. Azért ennyire aljas húzást mi nem nézünk ki egy nőből se...

6299294

6. Más férfiakról beszél…

Itt nem a megcsalásról van szó: csak arról, hogy a pasikat idegesíti, ha másik férfiakról hall tőlünk. „Mindig arról a fickóról beszél, akivel együtt dolgozik, borzasztó idegesítő” – mondta a menweb.org-nak bizonyos Shawn. Ez egyrészt a férfi egóját rombolja, másrészt elveszi tőlük azt a fontos érzést, hogy ők védelmeznek, szeretnek minket egyedül, és nekünk is ők az egyetlenek az életünkben.

7. …aztán megcsal

Azt nem is kell részletezni, hogy a megcsalás miért kiábrándító, talán csak azt az aspektusát a dolognak, hogy a nők szeretik olyankor is a férfit okolni, amikor félrelépnek. A férfi azért csalja meg a nőt, mert hűtlen típus, a nő viszont azért csalja meg a férfit, mert nem kap elég szeretetet, tehát akkor is a férfi a hibás, ha a nő lép félre. Azért ez elég bosszantó, nem?

8. Hatalmi harcokba ne menjünk bele!

Az is baj, ha határozatlanok és ragacsok vagyunk, de az is, ha túl határozottak és függetlenek. A pasikat irritálja a sikeres, határozott, karrierista nő, aki a kapcsolatban is át akarja venni a vezető szerepet – legalábbis a menweb.org szerint. Általában a férfi a családfő, a nő védelmezője, tehát ha a nő is erre a szerepre vágyik – vagy többet keres, jobban vezet, tanultabb, mint társa–, akkor állandó veszekedések várhatók. A férfiban ég a versenyszellem, de nem a saját szerelme ellen, szóval a határozott nők a lap szerint örök egyedüllétre vannak kárhoztatva – vagy keresniük kell egy náluk is sokkal erősebb férfit.

tk3s 1234393

10. Káros szenvedélye van

A Velvet egyedül maradó nőtípusait sorra vevő cikke alatt rengeteg kommentelő azt írta, hogy a legkiábrándítóbb a dohányzó, ivó nő (meg persze a drogos). „Cigizéssel és drogokkal szemben abszolút nem vagyok toleráns. (Volt egyszer egy dohányos nőm. Olyan volt vele csókolózni, mint egy hamutartóval) Drog no comment” – írja Sx Xavier. A dohányos férfiak talán nem értenek egyet vele, de van benne valami: az ittas nő nem szép látvány, a cigi meg büdös.

11. Puncsolós és karakán paraszt

Önt mi zavarja legjobban (ex)nőjében?

„Amit nem szeretek nőkben:

1: a puncsolós érdeklődés. Csak azért, mert engem érdekel valami, még nem kötelező, hogy ő is foglalkozzon vele. Ennek a legrosszabb verziója az, ha még szakért is a témában.

2: amikor összekeveri a karakánságot a parasztsággal.

3: kötelező beszélgetések a párkapcsolat jövőjéről.

4. a barátnői :(" – írja FÁ.

K.A. egyszerűbben és tömörebben fogalmaz, mint a 10 pontos lista, de nagyjából ugyanazokat a problémákat írja körül saját szavaival: „Egy nőben ugyanaz lehet kiábrándító, mint egy férfiben. Vannak viszont dolgok, amik nőknek kifejezetten rosszul állnak. A szakmunkás-intelligencia, a földig érő, kilógó kapanyél, a bebaszok-mint-egy -férfi mentalitás, az érzelmi intelligencia hiánya, az emancipunciskodás....” – írja az olvasó.

„Ha a férfi nem makkrotátorként tekint a csajára, hanem ténylegesen szereti, akkor nem hiszem, hogy hosszabb keresés után is talál bármilyen lohasztót benne” – teszi hozzá K.A, ami azért biztató a nőkre nézve, köszönjük.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek