LÁJFHEKK

Nem érti a mosógép piktogramjait? A japán vécéket még annyira sem fogja!

Dívány 2017. január 21., szombat 16:20

Egészen szürreális előkészületekkel is jár a japánok számára, hogy 2020-ban Tokióban lesz az olimpia. Tavaly például a buddhista templomokat jelző táblákon szereplő fordított szvasztika szimbólumokat cserélték a külföldi turisták számára lényegesen egyértelműbb pagodára a térképeken, így talán kevesebben gondolják, hogy úton útfélen náci relikviák vannak Japánban. Az országban meglepően sokat foglalkoznak vele, hogy a térképeken, közösségi helyeken olyan szimbólumrendszert alkalmazzanak, amit a külföldiek is könnyen megértenek. Ez a reformgondolat érte el a napokban a köztéri vécéket is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kínai kémprogram a cukiszelfit gyártó Meitu?

Divany.hu 2017. január 21., szombat 09:57

Napok óta tombol világszerte a Meitu-őrület. Nem csoda, hiszen ezzel az új mobiltelefonos applikációval bármilyen profilképből hatalmas szemű mangafigurát varázsolhatunk. Nincs az a bulldogfejű, morcos politikus vagy savanyúképű celeb, akit ne lehetne átalakítani egy szempillantás alatt szivárványszínű szappanbuborékokat könnyező, cuki óriáscsecsemővé!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézzen be Donald Trump gyerekkori házába!

aa 2017. január 20., péntek 12:29

Ma, azaz 2017. január 20-án iktatják be az Amerikai Egyesült Államok Barack Obamát váltó új elnökét, Donald J. Trumpot. Ezzel történelmi helyszínné válhat az a queensi Jamaica Estatesben található hat hálószobás, négy és fél fürdőszobás családi ház, amiért most mindössze 1.650.000 dollárt (kicsit kevesebb mint ötszázmillió forintot) kérnek az ingatlanpiacon. Ez volt ugyanis az új amerikai elnök gyerekkori otthona – hívja fel a figyelmet az ElleDecor.com.

Itt élt Donald Trump gyerekkorában.
Itt élt Donald Trump gyerekkorában.
Fotó: facebook.com/LaffeyRealEstate
Távolról sincs vége, olvasson még »

Azt se tudják már a cégek, mit okosítsanak fel

Edicsek 2017. január 20., péntek 08:04

Okoságy, okoshajkefe, sugárvédett alsónadrág, cipőbe épített porszívó, okoszuhany, virtuális valóság-cipő – ez csak néhány olyan tárgy, amivel az idei Las Vegas-i CES-en találkozni lehetett. A Consumer Electronic Show 50 éve mutatja meg merre halad a tudomány és technológia, és mik lesznek a következő évek trendjei, ha technológiáról van szó.

Az egyértelmű, hogy az egyik legforróbb téma még mindig az önvezető és egyre okosabb autók kérdése, a virtuális valóság újításai, a hordható okoseszközök, na meg az évek óta népszerű IoT, azaz a Dolgok Internete, na meg hogy hova fejlődhetnek még a mobiltelefonok (az elképzelések szerint most épp a felcsavarható képernyők irányába). De idén is megjelentek azok az első hallásra is elképesztőnek tűnő technikai újítások, amelyekről nehezen hihető, hány évet dolgoztak rajta fejlesztőmérnökök, és hogy valaki komolyan gondolta, hogy ezekre mindenképpen szüksége van az emberiségnek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézzen körül a Fehér Házban Obamáékkal!

nemoszi 2017. január 19., csütörtök 15:00

A Felix & Paul Studios-nak köszönhetően bárki körbenézhet a washingtoni Pennsylvania Avenue 1600-ban, azaz a Fehér Házban – írja a People.com. Az élmény önmagában is érdekes persze, azonban külön aktualitást ad neki, hogy mindezt a leköszönő elnöki pár, Barack és Michelle Obama vezetésével teheti meg.

A virtuális valóság élmény címe: “The People’s House: Inside The White House with Barack and Michelle Obama”, azaz kábé: "A Nép Háza: túra a Fehér Házban Barack és Michelle Obamával". A 360°-os videosétát az alábbi Facebook-videón és Samsung Gear VR-on is meg lehet nézni.

A túrát az elnök, Barack Obama narrálja, aki előbb ejt pár szót az épület történelméről, majd bevezet bennünket az előcsarnokba. "Soha sem felejtem el, amikor a megválasztásom után először léptem be ide [...] Nem tudtam nem csodálattal és hálával tekinteni rá, és ez mindig így is lesz" - mondja az elnök, aki aztán az Ovális Irodában ülve további emlékeket és gondolatokat oszt meg a nézővel az itt töltött pályafutásáról. Például hogy mennyire szerette a helyiség hatalmas ablakait, amiktől az egész fényárban úszik, és amelyeken át épp a lányai hintájára látott rá; de olyasmiket is, milyen volt itt talákozni a világ fontos vezetőivel, és milyen döntéseket és reformokat sikerült elérnie az itt töltött évei alatt. Utána felesége, Michelle Obama veszi át a szót, aki elmeséli, milyen érzés volt először, már a beiktatott elnök feleségeként végigmenni a házon, és meddig tartott, amíg már "nem valamiféle múzeumban, hanem az otthonukban" érezte magát a falai közt. Ha valaki nem tudná: a mindenkori elnök és családja lakóterülete a Fehér Ház irodái felett, a legfelső két emeleten találhatóak. "Itt nőttek fel a gyerekeink. Sasha mindössze másodikos volt, amikor beköltöztünk, szóval neki például ez jelenti elsősorban az otthont" - emlékszik Michelle Obama. 

További személyes emlékekért és történelmi-építészeti érdekességekért érdemes végignézni a nyolc perces videót, és az egér használatával valóban alaposan körbenézni az Egyesült Államok legfontosabb épületében. Ugyanez a pénteken beiktatandó új elnök, Donald Trump vezetésével nem biztos, hogy ennyire élvezhető volna.

A heti jelszó: legalább 25 százalék spórolás!

Edicsek 2017. január 19., csütörtök 09:30

Úgy látszik, a boltok még január második felében sem képesek szabadulni a karácsonyi maradékoktól, hiszen szinte mindenhol folytatódik a készletkisöprés. A Tesco az egyik legnyerőbb választás, de még az Intersparban is talál akciós konyhai kisgépeket, sőt a drogériákban is az a cél, hogy lefossza a polcokat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lego a betonozáshoz? Működik!

Edicsek 2017. január 18., szerda 19:22

Benjamin Uyeda bostoni tervező a fenntartható fejlődés jegyében alkot, emellett hobbija, hogy olyan barkácstippeket osztogat ingyen az interneten, amik jól néznek ki, olcsók és bárki meg tudja csinálni őket. Érdemes az Instagram oldalát követni, hogy már néhány videó után ellenállhatatlan késztetést érezzen arra, hogy az egész lakását átalakítsa és felújítsa. Egyedül. Fillérekből. Egyetlen hétvége alatt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Azt hitte, ha csökkent a baromfihús áfája, akkor olcsóbb is lesz?

Edicsek 2017. január 18., szerda 10:37

Április közepén már rebesgették, hogy csökken a tej, a tojás és a baromfihús áfája, majd 2017 első napjától valóban 27 százalékról 5 százalékra mérséklődött az Áfa ezeknél a termékeknél, és ezt minden bolthálózat nagyon büszkén demonstrálta is az aktuális akciós újságukban. Mi pedig megnéztük, hogy mi is igaz ebből. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Akár egyedi szőnyeget is készíthet saját kezűleg

ST 2017. január 17., kedd 13:31

Szeretne egy különleges szőnyeget, de már látja, hogy ezeknek az ára olyan magas, hogy csak ábrándozhat róla? Nagy mázlija van, hiszen virágkorát éli a DIY mozgalom, és bizony a szőnyegkészítés is szerepel a palettán. Összeszedtünk önnek néhány érdekes, és valóban egyedi szőnyegötletet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt az ideje megvenni az autópálya-matricákat

Edicsek 2017. január 16., hétfő 15:24

2017. január végéig érvényesek a tavalyi éves autópálya matricák, vagyis itt az ideje kitalálni, hogy idén milyen lenne önnek a legalkalmasabb, és hol érdemes megvásárolnia – mert van, ahol akár nyerhet is vele. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Zengerájok hangulata, összekevert Napóleonok és a felháborodott Hajós Alfréd

S-W. Zsó 2017. január 16., hétfő 13:57

„Olyan ez az ebédlőasztal, mintha Artúr királyé lett volna.” „A lépcsőház egyszerűen mesés ezekkel a színes csempékkel és festett üvegablakokkal!” „Egy régies stílusú, erkélyes lakásra vágyunk, ahol sok a természetes fény.” Egy amerikai házaspár, Todd és Nancy úgy döntöttek, Magyarországon kezdenek új életet, budapesti otthonuk kiválasztásában pedig a Travel Channel egyik legnézettebb műsora, a Nemzetközi Házvadászok csapata segített. A várva várt, Budapesten forgatott epizódot ma este láthatjuk először a csatornán, a különleges városi sétákat tervező Hosszúlépés csapata pedig ennek alkalmából egy, a sorozathoz illeszkedő érdekes túrát szervezett, amin mi is részt vettünk.

Latyakban, csúszkálva róttuk a belvárosi utcákat, de megérte, mert egy csomó érdekességet tudtunk meg a kevésbé ismert épületek történetéről, a séta végén pedig abban a házban melegedhettünk fel, amit Hajós Alfréd olimpikon-építész annyira csúnyának tartott, hogy naponta követelte annak lebontását. Nem értjük, mi baja lehetett vele...

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megszűnő NFH, kaotikus új rendszer

etelka 2017. január 15., vasárnap 09:49

Hivatalosan 2016. december 31. napjával jogutódlással megszűnt a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) , ami az átlagember szintjén azt jelenti, hogy mostantól egy másik email címre és telefonszámra kell írni, ha valamilyen kérdésünk van a vásárlásunkkal, fogyasztói jogainkkal kapcsolatban. Elvileg. A hivatalos közlemény szerint az "NFH általános jogutódja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, valamint a másodfokú ügyekben országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el. A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz kerülnek a stratégiai feladatok, például az ellenőrzések szakmai felügyelete, illetve a tárca felügyeli a két fogyasztóvédelmi laboratóriumot, továbbá a magyarországi Európai Fogyasztói Központot."- írják. 

shutterstock 492749542

Mostantól tehát a területileg illetékes járási hivatalhoz lehet és kell fordulni, amiből 197 van országosan. Mi megtettük, hogy kiderüljön, mennyire állnak a helyzet magaslatán 4 nap után az érintettek. Az eredmény vegyes. A történet szerint online rendelt termékünk meghibásodott, ám a külföldi, de magyar honlappal rendelkező céget nem értük el, tehetetlenek vagyunk, mi a teendőnk- kérdeztük a járási hivataltól, amelynek központi számán fel sem vették a telefont, így a kormányablakot hívtuk - ez négy településsel van arrébb, mint a lakóhelyünk. Itt elmondták, nagyon kedvesen, hogy valójában még "nincs leírat arról, hova is tartozik pontosan" a terület, illetve, hogy ki a felettes hatóság, mindenesetre a legjobb lenne, ha minden papírt bevinnénk, és majd elkerül valahová, de inkább várjunk, mert a rendszer még nem alakult ki. 

Ez a része persze érthető, és az is kiderült, valójában nem igazán vannak felkészülve az ott ülők, hogy csípőből sorolják a lehetőségeket, hogy mi a teendő, hanem csak bekérik a papírokat, aztán valami történni fog. 

A Pásztói járási hivatalban egyszerűen letették a telefont, amikor a fogyasztóvédelmet kértük, Gyöngyösön kaptunk egy számot, ami ugyan nem tudták kihez tartozik, azt mondták, hívjuk azt. Itt nem értünk el senkit, de legnagyobb döbbenetünkre visszahívtak, meghallgatták a panaszt, majd visszahívást ígértek, és ez meg is történt. Tájékoztattak a lehetőségekről, és elnézést kértek, hogy tovább kell minket irányítani egy másik szervhez. Ezek szerint erősen területfüggő a felkészültség és a rutin, így ha szerencséje van jó hivatalt fog ki. 

Csináljon otthon felhőlámpát!

Edicsek 2017. január 14., szombat 09:32

Mindig is szerette volna az eredetileg Richard Clarkson tervezte felhőlámpát a saját nappalijába is, de nem az ön pénztárcájához szabták a közel nyolcszázezer forintos árát? Like a Riot DIY-blogger útmutatója alapján most már otthon is elkészítheti, ráadásul pár ezer forintból kihozhatja. Igaz, ahhoz egy kicsit össze kell szednie magát, ha funkcionálisan is leutánozná az eredetit, hiszen az a mozgásérzékelőknek köszönhetően akkor „éled fel" , ha valaki a közelébe ér: ekkor valódi viharfelhőként viselkedik, hang- és fényhatásokkal járó égzengés veszi kezdetét. Sőt, elkészült a valóban lebegő változata is, ami egy lebegő hangszóró, ha ezt készítené el, akkor már mágnesekkel is trükköznie kell.Ha azonban nem ennyire maximalista, és már attól is boldog, hogy végre lehet saját felhőlámpája olcsón, mutatjuk, hogyan!

Távolról sincs vége, olvasson még »

George Lucas Los Angelesben végre felépítheti a múzeumát

Dívány 2017. január 13., péntek 17:52

A híres rendező már régóta tervezgeti, hogy építtet egy múzeumot óriási magángyűjteményének, ami nemcsak azoknak lehet majd érdekes, akik rajonganak Indiana Jonesért vagy a Csillagok háborújáért, hanem a képzőművészet rajongóinak is: a kiállított tárgyak között szerepel Norman Rockwell amerikai festő és illusztrátor több műve, de Edgar Degas és Keith Haring alkotásait is meg lehet majd tekinteni. Eddig az jelentette az akadályt, hogy a kiszemelt városok visszautasították a lehetőséget, ugyanis nem találták vonzónak a Lucas által bemutatott építészeti terveket. A rendező azonban újra nekifutott a dolognak, tavaly ősszel újraterveztette az épületet, és az új látványtervekkel végül sikerült meghódítania Los Angelest - írja a FactoDesign.com.

Az eredeti tervek szerint a jövendőbeli Lucas-múzeum tervei közt szerepelt már spanyol kastély San Franciscoban, vagy óriási piramis Chicago tengerpartján, de egyik város sem igazán lelkesedett ezekért az ötletekért. Végül ez az új, futurisztikus külsejű, 25,5 ezer négyzetméteres épületterv lett a nyerő, amit Lucas egy kínai építésszel, Ma Yansonggal álmodott meg, és valószínűleg tényleg Hollywood szomszédságában van a legjobb helye

Azt egyelőre nem árulták el, hogy mikor nyitja meg kapuit a Lucas Museum of Narrative Art, de a belépés valószínűleg ingyenes lesz. 

Szennyezett füstölt lazacot tiltott be a Nébih

Dívány.hu 2017. január 13., péntek 17:49

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő Ílauri márkájú füstölt lazacot vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A hatóság azt kéri, hogy aki rendelkezik a 2385 tételszámú, Ílauri márkájú termékből, ne fogyassza el azt a magas Listeria monocytogenes tartalma miatt, hanem vigye vissza a vásárlás helyére - derül ki a Nébih közleményéből.

füstölt lazac 660 220
Fotó: nebih.gov.hu

A termék adatai:

  • Név: Füstölt lazac (Salmone Affumicato Preaffetteto)
  • Származási hely: Olaszország
  • Márkanév: ÍLAURI
  • Kiszerelés: 0,1 kg
  • Fogyaszthatósági idő: 17/01/17
  • Tételszám: N.Lotto 2385
  • Ovális azonosító jelölés: IT 2206 CE
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekben a sisakokban érdemes síelnie

ermiz 2017. január 13., péntek 16:56

Itt a síszezon, úgyhogy mi másról írna a legnagyobb német fogyasztóvédelmi szaklap, mint a sí- és snowboard sisakokról? Jöjjön hát a Stiftung Warentest tesztje, amelyben olcsó és drága sisakok egyaránt a laborban végezték. Fontos tudni, hogy több országban, köztük Ausztria több tartományában 15 éves kor alatt síelésnél is kötelező a sisak viselete.

A tesztelőket lehet irigyelni, ők a Hintertux gleccseren próbálták ki, mit tudnak a fejfedők, melyek 90-235 euro közti összegért szerezhetőek be. 

shutterstock 545514418
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne száműzze még a karácsonyi fényeket!

Menő/Ciki

bb 2017. január 12., csütörtök 18:56

Furcsa trend ütötte fel a fejét a Pinteresten és az Instagramon, miszerint nem feltétlenül kell száműzni a hangulatos karácsonyi díszkivilágítást csak azért, mert elmúltak az ünnepek: ettől még a lakás számos pontját feldobhatjuk vele az egész sötét, borongós téli szezonban. A hajtás után mutatunk néhány (ha nem is túl praktikus, de) szerethető példát erre, a cikk végén pedig ne felejtsen el szavazni: menő-e, vagy inkább ciki a kiterjesztett karácsonyi hangulat?

Távolról sincs vége, olvasson még »
221 szavazat 425 szavazat

Akciós a hitel és az életmódváltás is a héten

Edicsek 2017. január 12., csütörtök 14:11

A héten a nagyobb elektronikai boltok 0 százalékos hitellel próbálják kisöpörni a karácsonyról megmaradt készleteket, de a nagyobb hipermarketek is a végső akciókat pakolják a megmaradt termékekre, és még a drogériékban is talál elvétve karácsonyi csomagokat olcsóbban. Rengeteg olyan akciót is talál viszont, amik az újévi fogadalmában segítik, már ha azt fogadta meg, hogy többet fog sportolni és egészségesebben fog enni. Sőt, ha az új évben szabadjára engedné a kreatív képességeit, arra talál akciókat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Star Wars-bögrét vontak ki a forgalomból

Dívány 2017. január 11., szerda 15:42

Ki kellett vonni a forgalomból a három részes kerámia reggeliző szett „Star wars VII breakfast set” nevű terméket, ami egy bögrét egy lapostányért és egy mélytányért tartalmaz, mindezt a nevének megfelelően a Csillagok háborúja hetedik részére emlékeztető díszítéssel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez lesz az új kedvenc Twitter-fiókja!

Dívány 2017. január 11., szerda 15:03

A FastCoDesign oldalán jött velünk szembe az a Twitter-robot, amit a Los Angeles Times grafikusa, Joe Fox hívott életre, és aminek alapötlete annyira egyszerű, hogy már zseniális. A lényeg: a bot egy algoritmus alapján különböző színeket kombinál össze.

Íme egy példa, de ide kattintva az összes posztot megtalálja.

Fox 2015 februárjában, a kék-fekete ruhás botrány után találta ki, hogy csinál egy ilyen fiókot, igaz, a @colorschemer akkor még csak két szín párosított össze. Az igazi sikert, vagyis a több ezernyi követőt valamiért azt hozta meg, amikor a színpárosokról színhármasokra váltott. Még egy csavar: a bot külön neveket is ad az árnyalatoknak egy 2010-es felmérés alapján. 

Bár a bot nem fejlődik, nem tanul, csak véletlenszerűen pakolgatja össze a színeket, ahogy az ember egyre lejjebb görget, egyre inkább elhiszi, hogy talán mégis van valami rendszer az egészben. A közönség egyébként főként a visszafogottabb árnyalatokat szereti, de grafikusok előszeretettel használják inspirációs forrásnak a random színhármasokat, aminél nagyobb elismerés egy ilyen projektnek valószínűleg nem is kell. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dráma van, iPhone-on nem meg a Candy Crush Saga!

Dívány 2017. január 11., szerda 14:26

A telefonos játékok heroinja, a cukorkagyűjtögetős logikai játék, a Candy Crush Saga a legújabb frissítésekor jól magára haragította a játékfüggő felhasználóit: úgy néz ki ugyanis, hogy egy rakás Apple-eszközön egész egyszerűen nem megy a játék.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyors és egyszerű, de látványos fűszertartók DIY

ST 2017. január 10., kedd 11:10

A konyha az egyik legveszélyesebb hely a lakásban: az ember óriási melóval, akkurátusan rendet vág benne, majd kábé addig gyönyörködhet a művében, míg meg nem kordul a gyomra. Akkor ugyanis, hacsak nem egyszerű vajas kenyeret készít, egy rakás holmit elő kell túrnia és össze kell kennie, azaz kész is újra a káosz. Az egyik legrosszabb feladat a fűszerek rendezése: az a rengeteg kis zacskó, amiket valamelyik fiókba vagy dobozba tuszkolva tartunk, így átlátni persze lehetetlen, és hiába van nyitva három is ugyanabból, nyilván nem találjuk, úgyhogy veszünk még belőle egy negyediket is... 

Igen, léteznek fűszerrendezők, ezek viszont nem biztos, hogy lefedik az igényeinket, ha meg mégis, nem biztos, hogy rá tudunk szánni annyit, amennyi az összes fűszerünk kulturált tárolásához szükséges volna belőlük. Ilyenkor tud hasznos lenni, ha időnként kitör belőlünk a kreatív DIY-állat. Mert ezeket is el lehet készíteni saját kezűleg!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Carrie Fishert egy óriási Prozac kapszulában helyezték örök nyugalomra

(sze) 2017. január 9., hétfő 17:06

Pénteken, január 6-án különleges módon helyezték végső nyugalomra Carrie Fishert a Los Angeles-i Forest Lawn temetőben - írta meg a MailOnline. A színésznő hamvait ugyanis a hagyományos urna helyett egy óriási antidepresszánst formázó kapszulában helyezték el a családi kriptában. Ha azt gondolná, azért, mert Fisher maga is bipoláris depresszióban szenvedett (és erről nyíltan, felvilágosító tevékenység keretében beszélt is), akkor közel jár, de valójában mégsem találta el. Bár üzenetértéknek ez sem lett volna rossz, de az ok sokkal egyszerűbb: ez az óriási kapszula volt az egyik kedvenc tárgya.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt élt és halt meg Gábor Zsazsa

zezse 2017. január 9., hétfő 09:30

Gábor Zsazsa élete csupa fényűzés volt, simán megérne egy hollywoodi fimet, és bár utolsó éveiben egészsége meggyengült, így is 99 éves koráig élt. Neki köszönhetjük (többek közt) a háztartás fogalmának híres újradefiniálását is: „Jó vagyok a háztartásban. Ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát”, szóval most mutatunk egy olyan ingatlant, amelyet tényleg egész végig megtartott.

A Bel Air-i otthon 14,9 millió dollárért kelt el még 2012-ben, állítólag azért, mert az akkorra már ágyhoz kötött díva jelenlegi (egyben utolsó) férje, Frédéric Prinz von Anhalt ebből fizette az egészségügyi kiadásokat, miután amputálni kellett neje lábát. A pár azonban a házban maradt és évente 325000 dollárt fizetett bérlőként. Most viszont a hercegnek költöznie kell, 90 napja van elhagyni az ingatlant. 

Az 1955-ben épült háznak négy hálószobája és öt fürdője van, első tulajdonosa Howard Hughes volt, aki körfolyosós előcsarnokot, méretes ebédlőt és a városra néző nagy szalont is álmodott az épületbe. A földig erő ablakok, beltéri oszlopok, mintás padló mind a régi Hollywood csillogását idézik, nem is beszélve a hatalmas medencéről és az azt övező trópusi hangulatról. Ha Zsazsa nem lenne elég menő tulajdonos, jó, ha tudja: Elvis Presley is élt benne. A teljes galériát a Forbes.com-on találja.

[PINTEREST] 585bdab0d3a33

  

 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kartonból készül a menő konyhaszekrény

etelka 2017. január 8., vasárnap 12:58

Személy szerint nagyon kedvelem a DIY megoldásokat, akkor főleg, ha a végeredmény vállalható, mi több, az ember a homlokára csap, hogy ugyan miért nem neki jutott az eszébe. Így vagyok ezzel a kartonból készült bútorral is, ami annyira jól néz ki, hogy nehéz elhinni, hogy ebből az alapanyagból készül. A kivitelezéshez egy jó sniccerre, jó sok ragasztóra és kartonra van szükség, aztán mehet a méregetés meg a ragasztás. Ezzel a technikával ráadásul bármi elkészíthető, és még túl sokba sem kerül, arról nem is beszélve, hogy akkor is ez a tökéletes megoldás, ha egyedi méretekre van szükség, vagy csak ideiglenes megoldást keres, és nem akar az Ikeában tipródni.

A pontos leírást, vagyis inkább képeket itt találja meg, ha pedig más jellegű bútort készítene, ezen a YouTube csatornán érdemes körbenéznie, számos hihetetlenül kreatív megoldásra bukkanhat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 129

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés