ÉLETMÓD

TRX kezdőknek 2. rész: a feszesebb mellizom titka

Dívány 2014. július 2., szerda 20:56

Konditerem a konditerem nélkül – ezt ígéri a TRX, amely egy hordozható és bárhol rögzíthető hevederrel helyettesíti a súlyzók és gépek sokaságát. De elég a saját testünk és a TRX a fittségi állapotunk növelésre? Kipróbáltuk!

Gaál Attilával, az F&M fitness and more személyi edzőjével veselkedtem neki a feladatnak, hogy megtudjam, vajon bármilyen testrész edzéséhez elegendő-e ez a felfüggesztés. Így hat alkalommal, minden egyes órán más izomcsoportot célozunk meg. A kezdeti kételkedést pedig már az első TRX óra cáfolta, ahol bicepsz és tricepsz gyakorlatokat mutatott Gaál Attila. A pörgős és valóban átmozgató óra végére már nem kételkedtem benne: bizony ezekkel a gyakorlatsorokkal könnyű akár otthon, akár a teremben formás karokat elérni. Így most már a szkeptikusságomat sutba vágva, kíváncsian vártam a következő edzést, ahol még mindig a felsőtestnél maradtunk. Lássuk a medvét, vagyis a deltás hátizmokat és a feszesebb mellizmokat ígérő feladatokat a gyakorlatban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén nyáron csússzon-másszon az egész család!

travelo 2014. július 2., szerda 10:12

Ha nincs épp kánikula, de nem is esik az eső, remek időtöltés lehet az egész családnak, ha meglátogatunk egy izgalmas kalandparkot, ahol még az örökmozgó gyerekekben is sikerül lemeríteni az elemet. Sőt, tapasztalataink szerint a kalandpark szuper megoldás arra az esetre is, ha különböző korú csemetéknek keresünk közös programot. Egy ilyen helyen a kisebbek a kezdő pályákon ismerkedhetnek a műfajjal, miközben a kiskamaszok sem érzik cikinek, hogy játszótérre vittük őket, és sok helyen a család felnőtt tagjai is találnak maguknak kihívást jelentő pályákat. Bemutatjuk öt kedvencünket a műfajból Alsópáhoktól Zalaszabarig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen ugrókötelezni egy igazi világbajnokkal

Hámori Barbara 2014. július 1., kedd 17:40

Az állandóan úton lévő világbajnok ugróköteles Bánhegyi Adriennel összefutottam Párkányban egy közös edzés erejéig. Láthattok néhány variációt abból, hogy milyen koreográfiát és elemet lehet kihozni ebből a sokrétű sporteszközből, amivel a bajnok lány általában napi 40 percet gyakorol. Kardió edzés ez a javából!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Mozgás Éjszakája: tömegek lepték el a Városligetet

Dívány 2014. június 30., hétfő 20:04

Nyáron nem nehéz programot találni, főleg akkor, ha valaki nem a négy fal között akarja tölteni a szabadidejét. A lehetőségek köre idén egy újabb programmal bővült: június 28-án szombaton a Városligetben megrendezték a Mozgás Éjszakáját. Ugyan egyre több olyan rendezvény van, ahol az emberek különböző sportágakat próbálhatnak ki, de ezek nem ingyenesek, és a helyszín sem ennyire különleges, ezért is voltunk kíváncsiak arra, hogy mit is nyújthat az Országos Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központjának rendezvénye.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 tanács, amit fogadjon meg, ha kánikulában megy futni

Becca 2014. június 29., vasárnap 20:00

Aki rendszeresen fut, tudja, hogy 2-3 heti kihagyás már komoly visszaesést eredményezhet, szóval igen, itt a forróság, de csak ezért ne álljon le a sporttal. Egyrészt napsütésben is klassz dolog futni, még le is lehet barnulni, másrészt jobban meg is izzasztja a hőség, így pedig a méreganyagok is gyorsabban távoznak a szervezetéből. A legjobb, ha a nagy melegben még az eső is esik, felejthetetlen élmény úgy futni! Van persze néhány szabály, amit jó tudni és betartani, ha kánikulában fut – ezeket szedtük össze Papp Krisztina olimpiai futónő segítségével.

 
 
 
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézné is a foci-vb-t, meg nem is? Íme öt budapesti hely

Dívány 2014. június 28., szombat 17:47

Már javában tart a futball-világbajnokság és sokan egyetlen napot sem hagynának ki belőle, mert hát minden meccs tartogat valami izgalmat, ugye. Ha unja már, hogy férje, barátja folyton eltűnik a haverokkal vagy önt is érdekli egy kicsit is a foci, netán magával ragadta a hangulat, akkor nézzen el az alábbi helyek valamelyikére. Összegyűjtöttünk öt olyan helyet Budapesten, ahol akkor is jól fogja érezni magát, ha netán időközben mégis megunná a labdát kergető nemzeti tizenegyek harcát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Amikor nem az edzés, hanem a részvétel a fontos

Dívány 2014. június 27., péntek 14:45

Miután a Nivea Fitness Tour budapesti állomásán végre kipróbálhattuk a piloxingot, az edzővel, Vieira Líviával kicsit körbejártuk, hogy pontosan miről és kinek is szól Viveca Jensen amerikai profi táncos módszere. És azt is igyekeztünk megfejteni, hogy miért ilyen népszerűek a táncos órák.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Van hatásos házi praktika dezodor helyett

Toma 2014. június 26., csütörtök 14:11

Azt már tudjuk, milyen házi praktikát érdemes alkalmazni a szúnyogcsípéssel járó viszketés csillapítására, csakhogy nem ez az egyetlen kellemetlenség, ami nyáron megnehezíti az életet: ilyenkor a hőség miatti fokozott verejtékezéssel is küzdeni kell. Mivell a dezodorok egy része olyan kemikáliákat tartalmaz, amik a pórusokat eltömítve akár komolyabb gondot is okozhatnak, sokan a természetes módszereket ajánlják – de vajon tényleg működik izzadásgátlóként a citrom, az ecet vagy a zsályatea? Szerzőnk saját bőrén próbálta ki ezeket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek a legjobb dunántúli fürdőhelyek

travelo 2014. június 25., szerda 10:33

Ügyes logisztikával a család minden tagja egy helyen nyaralhat úgy is, hogy nem egymás társaságában, hanem külön-külön töltik az idejüket, és csak akkor találkoznak a generációk, ha nagyon akarnak. Erre tökéletesen alkalmas helyszín egy-egy fürdőhotel és vízi park – megnéztük, hogy idén milyen élményelemekkel és belépőrákkal várnak a dunántúli fürdőhelyek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kick-box aerobik: ütve, rúgva a feszesebb testért

Hámori Barbara 2014. június 24., kedd 14:35

Ezúttal a Gilda Max egyik trénere, Gárdus Bence kick-box aerobik órájára látogattam el. A tetőtéri, fényes terem kívülről nézve nem is látszott ekkorának, első körbenézésre úgy tippeltem, hogy legalább 50-60 ember volt benn és várta az óra kezdetét. Az edzés elmaradhatatlan bemelegítésekkel kezdődött. A rúgások és ütések technikáival eleinte csak külön-külön ismerkedtünk, a zenével szinkronban. A követhető, kezdeti koreográfiáktól egyből déjà vu érzésem támadt, néhol átfedéseket észleltem a capoeira aerobik órával.

Fotó: Lindmayer Zsolt
Fotó: Lindmayer Zsolt
Távolról sincs vége, olvasson még »

Öt ok, ami miatt kívánós lesz

Sáfár Zsófia 2014. június 24., kedd 11:46

Az egyik percben még százszázalékosan a munkájára koncentrál, a következő pillanatban pedig már egy betűt sem tud leírni anélkül, hogy ne gondolna valami nassra. Ismerős? A sóvárgást nehéz megmagyarázni, de a legújabb kutatások szerint a genetika, az érzelmek és egyes környezeti hatások egyaránt szerepet játszhatnak abban, hogy milyen ételeket kívánunk meg. „Kétségtelen, hogy több tényező is befolyással van arra, milyen ételeket szeretünk vagy utálunk, illetve milyen élelmiszert vásárolunk és fogyasztunk. A sóvárgás hátterében álló legtöbb ok még ismeretlen a tudomány számára, de egyre többet tudunk arról, hogy mi megy végbe a szervezetünkben, az agyunkban, amikor meghozzuk ezeket a döntéseket” – állítja dr. Herbert Stone, az Institute of Food Technologists szóvivője. A Shape magazin össze is szedett öt tényezőt, amitől kívánósak leszünk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Létezik hatékony 10 perces edzés?

Becca 2014. június 23., hétfő 10:17

Sokszor előfordul, hogy bal lábbal kelünk fel, és nemhogy edzeni nincs kedvünk, de még az ágyból kikelni se. Persze, fel kell kelni, ott a gyerek és/vagy a munka, a napi teendők, amiket kötelező elvégezni, akár van hozzá kedv, akár nincs. Ilyenkor aztán az edzés az, amit jólesően el lehet hanyagolni, azzal a mentséggel, hogy „majd holnap többet futok/kondizom” vagy „ma nem eszem semmilyen édességet”. Igen, nehéz beszorítani azt a napi legalább egy órát – valószínűleg emiatt is születtek meg a minimális edzéstervek, az „épphogy csak kezdi a szervezet felvenni a ritmust és máris vége az egésznek”-típusú gyakorlatsorok.

Ezeknek az a lényegük, hogy nem egyben kell lenyomni az edzést, hanem szakaszokra bontva, legalább 4 × 10 percet naponta. Bár a közelmúltig mindenhol azt sulykolták, hogy egy edzés minimum 45 perc (az edzéselmélet szerint 30perc edzés után indul be a zsírégetés), most mindenhol azt olvashatjuk, hogy az ilyen miniedzések azért hatásosak, mert az edzések alatt az anyagcsere felpörög, több zsírt és kalóriát éget, mivel megnő a pulzusszám és az izmai dolgoznak. Ráadásul az anyagcsere még órákkal az edzés után is intenzívebb, ez az utóégetés. De tényleg működhet ez?

shutterstock 47639530
Távolról sincs vége, olvasson még »

Kikészül a szervezete, ha nem jól használja a légkondiját

Edicsek 2014. június 22., vasárnap 15:56

Túl vagyunk az első kánikulán, de a java még csak most jön. Fontos tudni azonban, hogy bár a légkondira a történelem egyik legnagyobb találmányaként tekintünk, ami nélkül manapság lehet élni ugyan, de rosszul, egy csomó veszélyt is magában rejt, ami közül csak elenyésző az, hogy orbitális villanyszámlát csinál. A Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika Szaklap összeszedte, mik a légkondizás legnagyobb veszélyei, és mire kell figyelnie a nyár során, mert az csak a jéghegy csúcsa, hogy rendszeresen ki kell pucolnia a készüléket. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kipróbáltuk, van-e hatásos házi praktika szúnyogcsípés ellen

Toma 2014. június 21., szombat 14:19

Bár mindenki nagyon örül a jó időnek, a nyárnak sajnos van néhány negatív vonzata is. Ilyen többek között a szúnyogok inváziója, ilyenkor  szinte nincs is olyan ember, aki ne lenne tele viszkető csípésekkel. De ha nincs kéznél antihisztamin tartalmú szer, mivel próbálkozzunk, ha meg akarunk szabadulni a borzalmasan idegesítő, folyamatos viszketéstől? Szerzőnk előtúrt egy rakás házi praktikát, majd saját bőrét nem kímélve végig is tesztelte őket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, mi a bakteriális vaginózis és hogyan kerülheti el?

Becca 2014. június 19., csütörtök 18:09

Bár a neve nagyon tudományosan hangzik, de a bakteriális vaginózis valójában nem más, mint a hüvely egyik igen gyakori betegsége: az az állapot, amikor felborul a hüvelyflóra egyensúlya. Normális esetben a hüvelyben több a kívánatos baktérium, mint káros, de amikor az immunrendszer legyengül, ez az arány könnyen megváltozik. Sajnos ezen a legtöbb nő legalább egyszer átesik élete során, és nem, nem kizárólag nemi úton kaphatja el. Beszerezheti szoláriumban, vécén, uszodában/strandon; a túl sűrű irrigálás is kiválthatja, de sajnos kialakulhat a stresszes életmód következtében is. És akkor még nem is említettük, hogy jelentkezhet némely hormonális fogamzásgátló mellékhatásaként is, sőt a dohányzás, a droghasználat, vagy a túlzott alkoholfogyasztás is lehet felelős ezért az állapotért. Szóval ha észrevenné magán a tüneteket, még nem lehet biztos benne, hogyan is tett szert erre a fertőzésre, úgyhogy azt tanácsoljuk, inább menjen el a nőgyógyászhoz, és vizsgáltassa ki magát, mielőtt hisztihadjáratot indítana partnere ellen "tudom, hogy megcsaltál!" felkiáltással. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bringázás terhesen: szabad vagy tilos?

velo.hu 2014. június 19., csütörtök 09:16

A terhesség elején sok nő nem érzi jól magát, így nagy valószínűséggel nem a sportoláson jár az esze. Van, akinél a kilók ilyenkor gyorsan felugranak, a fáradtságérzet pedig állandósul, és nem kell csodálkozni, ha  a pulzusmérő a szokásosnál többet mutat, hiszen a testnek extra terhet kell cipelnie. Persze, ettől még nem kell feladni a tekerést, de vannak szabályok, amiket be kell tartani. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egynapos tippek családoknak medvéktől monster rollerig

travelo 2014. június 18., szerda 09:46

A Gyereksziget vagy a legközelebbi strand úgyis minden családnak eszébe jut, mutatunk hát három olyan nyári programot, ami kevésbé magától értetődő, mégis szuper, és maximum másfél órát kell hozzá autózni a fővárosból.

Legközelebb: Veresegyház

Medvét etethet mézzel fakanálról, farkasokkal borzolhatja az idegeit, gólyák és orrmányosmedvék megfigyelésével múlathatja az időt, lovagolni tanulhat, strandolhat, heti kétszer őstermelői gyümölcstől limlomon át az élő kiskacsákig bezárólag mindent kínáló piacon válogathat az egész család. Hogy hol? Veresegyházon, Budapesttől csupán 30 kilométerre.

A Medvefarmon régebben csak pár medve és körbe-körbe járőröző farkas jelentette az összes látnivalót, ma már mézzel etethetünk medvét – venni is lehet, de ha viszünk, adnak hozzá ingyen fakanalat –, jót szórakozhatunk az ormányos medvéken, ahogyan kifeszített köteleiken jönnek-mennek, de egy kilátóba is felmehetünk, kisvonatozni és játszóterezni is lehet már. Egyébként, a kiírás szerint az etetést a medvék ugyanannyira élvezik, mint a látogatók. Sőt, ha kevesebb a vendég, állítólag a macik is szomorúak. Tehát, már a medvék általános közérzetének javítása érdekében is érdemes meglátogatni a farmot.

Ha elég a medvékből és társaikból, a közeli lovasfarmon a kezdők futószáron, a profik akár terepen is ügethetnek egyet. A nyári nagy melegben jól esik belecsobbanni a fürdőtóba, vagy enni egy jó fagyit – a városközpontban a Torony fagyizó előtt kígyózó sorok nem véletlenül alakulnak ki. Innen nem messze, a megújult főtéren és környékén rendezik heti kétszer – szerdán és szombaton – a piacot, ahol a gyerekeket az élő állatok vására, a felnőtteket a megannyi termelői finomság és az itt kapható rengeteg kacat fogja leginkább lekötni. Ebédelni a Trattoria al Forno nevű kirendeltségben érdemes, a friss olasz pizzákkal és tésztaételekkel a legfinnyásabb gyereknél se lehet mellélőni.

Legvizesebb: Csopak

Bár a Balaton elsőre meredeknek tűnik egynapos célpontként, ha egy átlagos hétköznapot választunk egy hosszú hétvége helyett amikor boldog boldogtalan megindul a magyar tenger felé, kényelmes tempóban haladva másfél óra alatt lenn lehetünk például Csopakon, ahol júniusban megnyitott Magyarország első vízi élményparkja. Egy 800 négyzetméteres vízre épített pályán lehet vagánykodni: ki lehet próbálni a csúszdát, mászófalat, egyensúlygerendát, a kötélhintát vagy a katapultot - mindezt a vízen, így ha valakinek nem sikerül teljesítenie az akadályt, az bizony a Balatonba esik. Más kérdés, hogy a forró nyári napokon ez egyáltalán nem biztos, hogy problémát jelent.

De hűvösebb idő esetén sincs ok az aggodalomra, a szervezők neoprén ruhákat biztosítanak a résztvevők számára, hogy ne fázzanak meg. A részvételi díj egységes és időtartamra vonatkozik, így nem érdemes egy percig sem leállni. Bővebb információkat itt, illetve az Itthonabalatonon.blog.hu-n talál.

Legextrémebb: Mátrafüred

A Mátra sem feltétlen ugrana be gyerekekkel egy nap alatt abszolválható célpontként, pedig Mátrafüred kocsival csupán kicsit több mint egy órányira található a fővárostól. És miért pont Mátrafüred? Itt található az High-Tech Sportok Bázisa, ahol még a kirándulás gondolatától is elszörnyedő gyerekek is boldogan vetik bele magukat a természetjárásba. Kipróbálhatjuk a terepsegwayt, a kétéltűt, az e-bikeot, a shreddert vagy éppen a monster roller névre hallgató óriási kerekű hegyi rollert. A terepegwayt 8 éves kortól ajánlják a gyerekeknek, a kisebbek utánfutóba ülve gurulhatnak a szülők után, a gigantikus roller 13-14 éves kortól javasolt.

Félni pedig nem érdemes, a segwayezéstől kezdetben kifejezetten tartó kolléganőnk így vallott mátrai élményeiről: "a bázison dolgozó személyzet türelmes, és tisztában van vele, hogy a többség eleinte rá se mer állni az instabilnak tűnő terepsegway-ekre, így noszogatni kell őket, mint a kisgyerekeket. Mi is ugyanilyenek voltunk, és amennyire rettegtünk a kis robottól a legelején, annyira nem akartunk leszállni róla a másfél órás túra végén."

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Nézze a világot egy olimpiai bajnok szemével!

Dívány 2014. június 17., kedd 20:14

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire is változtatják meg életünket az intelligens szemüvegek, de van pár ígéretes kezdeményezés, például több kórházban vizsgálják már a szemüveg alkalmazási lehetőségeit, és persze a szexipar is azonnal lecsapott rá. A Google Glass az Egyesült Államokban már megvásárolható (csekély 1500 dollárért, azaz kb. 340 ezer forintért), de a Samsung sem akar kimaradni a jóból, pár hónapon belül előállnak a saját okosszemüveg-verziójukkal. Egyelőre azonban minden a Google termékéről szól, így néhány magyar atléta nemrég ki is próbálhatta, milyen egy intelligens szemüvegben versenyezni. . Részletek és videó a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

CrossTraining: amikor minden izmot be kell vetni

Hámori Barbara 2014. június 17., kedd 15:24

1383874 578006792255898 1732443316 n

CrossFit, CrossTraining – biztos mindenki hallott már róluk, csak nem volt elképzelése mit is takar pontosan ez a két fogalom, azon túl, hogy biztosan valami nagyon nehéz edzés lehet. Nos, ezúttal is egy olyan óratípust próbáltam ki, amelynek egymásra épülnek az elemei, akárcsak a primal move vagy metabolic esetében. Nem egy új edzésmódszer, hiszen különböző sportágakban már régóta találkozhattunk vele (torna, súlyemelés, atlétika). Ez a tréning a hagyományos edzések, az egyes sportágakból merített mozgásminták közös nevezője. Nincs rutin, nincs ismétlődő edzés, a szervezetnek állandóan alkalmazkodnia kell az új kihívásokhoz és gyakorlatokhoz. Ennek a tudtában indultunk el az edzésre Horváth Éva műsorvezetővel együtt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért éri meg tajcsira vagy jógaórára járni

Sáfár Zsófia 2014. június 16., hétfő 19:59

A minap volt szerencsém beszélgetni egy elismert tajcsi oktatóval, Anthony Courttal, aki többek között arról mesélt, hogy a távol-keleti módszerek (mint például a tajcsi, a csikung, jóga és az indiai jóga) miben különböznek a modern erőnléti edzésektől. “A testmozgásnak élvezetnek kellene lennie, nem pedig kényszernek vagy stresszforrásnak. Sokan divathóbortból fognak bele valami új sportba és nem is értik igazán, mit miért csinálnak, hogy mely mozdulat milyen izomcsoportot mozgat meg, testük és szellemük egyáltalán nincs összhangban. Míg a nyugati világ gyakorlatai általánosságban véve lineárisak, azaz az erő és a mozgás iránya a fel és le, illetve a ki és be, addig a távol-keleti gyakorlatok körkörösek, spirálisak és az ízületek tömörítése helyett azok megnyitásán van a hangsúly” – magyarázza Anthony Court.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekre figyeljen kiemelten a kutyájánál nyáron

.syl. 2014. június 15., vasárnap 16:54

A nyár, a hőség nemcsak az emberi szervezetet, hanem a kutyákét, az állatokét is megviseli, friss ívóvíz, árnyékmentes hely nélkül az ebek könnyen hőgutát is kaphatnak a nagy melegben. De leselkednek rájuk más veszélyek is ilyenkor – hogy mik ezek, abban dr. Pálinkási Csaba, a Bogáncs állatorvosi rendelő orvosa volt a segítségünkre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Péntek Enikő: egy matrac és két súlyzó is elég a szép alakhoz

pk 2014. június 14., szombat 16:02

Miután a Nivea Fitness Tour budapesti állomásán kipróbáltuk Péntek Enikő ZÓNA óráját, leültünk beszélgetni arról, hogyan is lehet valaki megfelelő testmozgással és étkezéssel sportos, de nőies és arról, hogy mit lehet kezdeni az életmódváltás aranyszabályaival.

5 hiba, amit elkövethet gyógyszerszedés közben

Toma 2014. június 14., szombat 09:25

A természetes módszerek alkalmazása egyre népszerűbb, így a legtöbb ember otthonában vitaminok és gyógynövények is találhatóak. Ez persze szép és jó, de érdemes tudni, hogy vényköteles gyógyszerekkel kombinálva ezeket lehet, hogy többet árt magának, mint használ. Tudja meg, mi mindenre kell odafigyelnie!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezektől szenved minden alacsony nő

Becca 2014. június 12., csütörtök 17:30

Azt már tudjuk, hogy mik a hátrányai a nagy melleknek, illetve a kicsiknek, és hogy milyen az élet, ha egy nőnek nagyon kicsi vagy éppen nagyon nagy a lába. Van azonban egy olyan testi adottságú rétege a nőknek, akikről még nem beszéltünk: az alacsony nők. Mi az, amitől sokkot kapnak, hogyan és miből származik hátrányuk a testmagasságuk miatt, és hogy hogyan vásárolnak magunknak ruhát. Az alapötletet a Huffington Post dobta fel, ebből kiindulva jól körbe is kérdeztük alacsony növésű ismerőseinket ezekről dolgokról. Egy dologban mindannyian egyetértettek: alapvetően nem bánják hogy alacsonyak, mert ha egy kis magasságra vágynak, ott a magassarkú és kész – míg velük ellentétben a nagyon magas nők nem faraghatnak le a combhosszukból, hogy alacsonyabbnak tűnjenek. Következő cikkünk majd róluk szól! Ha önnek is adódott már problémája a magassága miatt, írja meg nekünk tapasztalatait levélben!

shutterstock 136470317
Távolról sincs vége, olvasson még »

Az életmódváltás első 5 lépése

Dívány 2014. június 12., csütörtök 08:43

Életmódot váltana, de nem tudja, mivel és hogyan kezdje el? Závecz Krisztina, az F&M fitness and more edzője 5 pontban összefoglalja, melyek az első lépések. Az edző szerint az első és legfontosabb döntés felismerni, belátni, hogy a csodás fogyást ígérő tabletták és a mozgást helyettesítő, kényelmes „rezgő gépek” helyett valóban tenni kell azért, ha valaki fittebb és egészségesebb szeretne lenni. Tippek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 ... 136

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés