Jótékonysági kutya-divatbemutatón kapott díjat az NCIS szereplője

Rendhagyó divatbemutatót rendeztek a múlt héten Los Angeles-ben: a kifutón ugyanis modellek helyett kutyák vonultak fel sajátos kreációkban. A jótékonysági est egy kutyákkal és macskákkal foglalkozó szervezet javára valósult meg, amelyen az NCIS színésznője, Pauley Perrette is díjat kapott.

A Patterns for Paws elnevezésű esemény a Pacific Design Centerben zajlott, a díszvendég pedig az NCIS színésznője, Pauley Perrette volt, aki a „Worthy of Love” („Érdemes a szeretetre”) díjat vehette át - írja az Ecorazzi.

Az Examiner beszámolója szerint az este a „Pup-a-razzi” címet kapta, a kutyák pedig olyan szettekben vonultak fel, amelyek kísértetiesen hasonlítottak egy-egy celeb híres ruhakölteményére – például Jennifer Lopez Versace-ruhájára. A jószágok mindannyian az otthontalan, gazdátlan ebek közül kerültek ki, az esten emellett a kutyák és macskák megmentésével, illetve elhelyezésével foglalkozó Amanda Foundation számára is gyűjtést rendeztek.

Fotós: Toby Canham Ügynökség: Getty Images
Fotós: Toby Canham Ügynökség: Getty Images

Ha valaki meg akarta venni a kifutón látható ruhák valamelyikét, a szettet viselő kutyát is vinnie kellett. Az NCIS egyik karaktere, Pauley Perrette egyébként az alapítvány lelkes támogatója, ahol 15 évet töltött önkéntesként. Eleinte csak kutyát sétáltatott és ketrecet tisztított, majd több kutyát is befogadott. 10 évvel ezelőtt például a menhely egyik legkeservesebb állapotban lévő, agykárosult kutyáját vette magához.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek