Már majdnem kész a kutyatanya Őrbottyánban

Hamarosan valóra válik a Lelenc Kutyamentő Egyesület régi álma, az otthon, melyet a mentett kutyák számára létesítenének gazdára találásukig. Minél több segítség érkezik, annál hamarabb költözhetnek a lelenc kutyák szeptember elejétől egy csodás, kényelmes, idilli környezetbe.

A terület Őrbottyánban található, a 11 hektáros tanya 4 hektárját az egyesület használatba kapta, két komfortos lakás pedig azt teszi lehetővé, hogy a kutyák mellett napi 24 órában legyen gondozó. A kutyaszobák egy jól szigetelt épületben találhatók. Meglehetősen tágasak, és 18 ilyen szoba várja a költöző lelenceket. Még két fedett lóbeálló is rendelkezésre áll, ez később kutyaszobává alakítható. A Lelenc Alapítvány 15 kutyaszoba elé kifutókat szeretne – a kifutók költsége 1,5 millió forint lenne.

Chili is gazdira vár
Chili is gazdira vár

A ház közvetlen környezetét körbe is kell keríteni, falécekre és dróthálóra van szükség. Az egyesület a Lelenc Tanya elindításához, fenntartásához kéri minden érdeklődő kutyabarát segítségét. Az álomotthon megvalósításához minden anyagi támogatásra is óriási szükség volna, de szívesen fogadják a tárgyi felajánlásokat is: feleslegessé vált konyhai eszközöket, szerszámokat.

Sok mindenre volna még szükség - ezek listáját a megújult weboldal Hogyan segíthetsz? rovatában teszik közzé. Minden háztartásban akad sosem használt étkészlet, karácsonyra több példányban megkapott háztartási eszköz, polcon porosodó sokadik gép.
A tanyán lakó gondozók lakásának felszereléséhez szeretnék ezeket most elkérni. Azt szeretnék, ha ez a hely több lenne, mint kutyák átmeneti szállása. A cél az lenne, hogy itt kutya és ember egyaránt otthon érezze magát. Az előkészületekhez, és a költözést követő örömteli kutyázáshoz szeretettel várnak minden jelenlegi és jövendőbeli kutyabarátot.

Az anyagi támogatást az alábbi számlaszámra várják:

Lelenc Kutyamentő Egyesület 16200106-00142816

Oszd meg másokkal is!
Mustra