Gisele Bündchen megmentett egy hálóba tekeredett teknőst

GettyImages-1147433877

Gisele Bündchen megmentette egy teknős életét, amely valahogy belegabalyodott egy halászhálóba. A mentést videóra is vették.

A videón a 41 éves szupermodell leguggol, és portugálul beszél, és azonnal elkezdi óvatosan kiszabadítani a hátára fordult teknőst a hálóból.

A bejegyzésben azt írja, az élet olyan lehetőségek sorozata, amelyek naponta megjelennek, és mi döntünk arról, mit kezdünk velük. 

„Ma sem volt ez másképp. Kora reggel a tengerparton sétáltam, és Onyx ugatni kezdett egy halom óceáni szemetet, amelyet a partra mosott a víz. Amikor közelebb értem, láttam, hogy ez a gyönyörű teknős a hátára fordult, a szemeiben reménytelenség és kimerültség látszott, teste teljesen belegabalyodott egy halászhálóba – fogalmaz.

Miután levette a hálót a teknősről, megfordította, de az állat nem volt elég erős ahhoz, hogy visszajusson a vízbe, ezért a szupermodell felkapta és a vízhez vitte – írja a PageSix.

„Nem gondoltam túl a dolgot, csak felvettem és a vízhez vittem. (elképesztő, hogy az adrenalin mennyire megerősít!) Megkönnyebbültem, és olyan boldog voltam, amikor láttam, hogy szabadon elúszik, és hálás vagyok, hogy ott lehettem, és segíthettem″ – összegezte a történetet Gisele Bündchen.

A videó végén a teknős egy ideig a vízben pihen, mielőtt folytatná az útját, aztán gyorsan el is úszott.

„Annyi más állat van, amely sajnos az ilyen hálók miatt pusztul el” – írta a 18,2 millió követőjének. „A mai nap egy jó emlékeztető arra, hogy jobban tisztában kell lennünk saját módszereinkkel, és segítenünk kell az állatvédelmet, ez csak és kizárólag a mi döntésünk” – emlékeztetett bejegyzésében a szupermodell. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra