Mennyit tudsz a szülinapos Gálvölgyi Jánosról?

Az ország egyik legismertebb színművésze szombaton 70 éves lesz. Ebből az alkalomból összeállítottunk egy kvízt, amely érinti a művész pályájának állomásait.

Volt idő, amikor rendszeresen szerepelt a tévében, a legtöbben a Gálvölgyi Showból és a vidám szerepeiről ismerik Gálvölgyi János színművészt, aki szombaton lesz 70 éves. A művész ráadásul 50 éve van a pályán, ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány kérdést és választ, amelyek megmutatják eddigi pályafutását. Arra például emlékszel, hogy a Derrick című sorozatban kinek kölcsönözte a hangját? A hajtás után tíz kérdésben tesztelheted, mennyit tudsz Gálvölgyi Jánosról.

DSC2412
Fotó: Kaszás Tamás / Dívány

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.