És angolul mennyire tudsz? Teszteld le!

Az angol nyelv írásbeli vizsgáival folytatódnak a májusi érettségik. A középszintű típusfeladataiból válogattunk, hogy te is próbára tehesd magad!

A magyar, a matek és a töri írásbelik után ma angol nyelvtudásukról adhatnak számot az idén tavasszal érettségizők. A teljes próbatétel eredetileg négy részből: olvasás, illetve hallás utáni szövegértésből, beszéd- és  íráskészségből áll. Utóbbiak esetében természetesen külön szempont a nyelvhelyesség is.

shutterstock 1039742308
Fotó: Shutterstock

Az angoltanárok által szerkesztett Angolingo jóvoltából mai kvízünkben a középszintű írásbeli típusfeladatain tesztelheted tudásod. Akkor sem kell ráadásul kétségbeesned, ha egy-egy feladattal meggyűlik a bajod, az Angolingo oldalán ugyanis kezdőtől a haladó szintig ingyenes leckékkel, feladatokkal, hallott és írott szövegekkel fejlesztheted nyelvi készségeidet.

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.