Szűcs Gabi: "Engem az határoz meg, amit csinálok"

Van egy énekesnő, aki tele van tervekkel, ötletekkel, és mint kiderült, mindennapi lételeme az olvasás. Ő Szűcs Gabi, aki a lelki egyensúlyról és két közelgő fellépésről is beszélt.

Február 20-án egy olyan fellépésre készülünk, ahol pszichiáterekkel fogunk beszélgetni, a te esetedben arról a Szűcs Gabiról, aki a színpadi énekesnő mögött van, benne van, aki a szereplést segíti. Mi másodjára találkozunk, de olyan, mintha régi ismerősök lennénk. Ahhoz, hogy az ember akár a saját területén ennyire nyitott legyen, ahhoz bátorság és egyben biztonság, nyugalom is kell saját magunkban. Egyetértesz?

A nyugalom az jó szó, én alapjában véve nagyon kiegyensúlyozott vagyok.

szg2
Papp_Schneider

Mondhatjuk azt, hogy ma, 2017-ben a helyeden vagy?

Igen, már évek óta ezt érzem. Engem az határoz meg, hogy mit csinálok. Ha saját magamat kellene definiálni, azt mondanám, a munkámmal egy vagyok. Nekem ezért nagyon fontos az úgynevezett karrier. Rengeteg ötletem van, és eddig – szerencsére – ezeket meg is tudtam valósítani. Izgalmas munkáim lesznek az idén, és ami fontos: a feladataim, a munkám – egyre jobban engem fejez ki, hisz itt már minden belőlem jön, a dalok, a lemezek, a fellépések. Régen ez nem volt egészen így.

Mit értesz ezalatt?

A Cotton Club Singers például: amit mi ott mutattunk négyen, az úgy volt egy egység. Mind a négyen a személyiségünk egy pici darabját raktuk bele, úgy állt össze egy képpé a produkció. Nagyon szerettem, de ott nem tudtam teljesen megmutatni magamat, bizonyos mélység nem derült ki. Ami viszont nagyon sokáig tartott: merni megmutatni a színpadon, egyedül, ki is vagyok. Kellett hozzá az, hogy jó pár ember meg is szeressen. „Jé, te ilyen vagy igazából?” Kaptam bátorságot, önbizalmat, és ezek helyreraktak.

Ha érdekli az interjú további része, olvassa el a Port.hu-n!

Oszd meg másokkal is!
Mustra