Megnyugodhat, most már tud emojik útján is szexelni!

Bár a telefonokon használt hangulatjelző ábráknál, azaz emojiknál már arra is gondoltak, hogy eltérő bőrszínű arcokat vezessenek be, egy dologra azonban hiába vártak eddig a felhasználók: hogy erotikus üzeneteikben ne kelljen a péniszt mondjuk a banánnal vagy padlizsánnal helyettesíteni (utóbbit emiatt például az Instagramon nem is lehet használni címkeként a képek alatt). Ráadásul a puncinak és a hüvelynek nem is volt rendes megfelelője - egészen mostanáig! A DazedDigitalon futottunk bele a Flirtmoji nevű projektbe, amelynek keretében rengeteg különböző alakú, formájú és színű női nemi szerv emojit alkottak meg. Meg mindent, ami csak a jó szexhez kellhet.

A lépés azért sem meglepő, mert ugyancsak ők nemrég már műpéniszeket ábrázoló karakterekkel is előálltak, hogy bőven legyen mit küldenie partnerének annak, akinek éppen sextinghez (erotikus tartalmú üzenetváltás) támad kedve. A mostani készletbe kerültek európai, kreol és fekete bőrtónusú vaginák is, mindenféle szőrzetvariációkkal, de az elrugaszkodott fantáziájúaknak is akad kék, zöld, vagy akár foszforeszkáló is.

Fotó: Flirtmoji.co

A tervezők szerint a cél egyébként az volt, hogy a felhasználók végre szabadon kifejezhessék a szexuális vágyaikat, legyenek azok bármilyen irányultságúak és bármilyen segédeszközt igénylők. Persze az is élhet vele, aki nem szexchatre használná őket: röviden és tömören megüzenheti például a barátnőinek, ha azért nem tudja felvenni a telefont, mert intim gyantázáson van. Ide kattintson, ha használná!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.