Kisvideók a női-férfi egyenlőségről, de melyik a legjobb?

A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Női Érdek) februárban kiírt Egyenlő-e a nő? című videópályázatáról mi is megemlékeztünk, most figyelmeztetni szeretnénk: már csak egy hete van eldönteni, önnek melyik videó nyerte el leginkább a tetszését! 

Arról van szó, hogy a pályázóknak nők és férfiak a sokat vitatott egyenlősége témájában kellett egy percben a lehető leghatásosabban kifejteniük a véleményüket. Az elsősorban „kreatív szakemberek és hozzáértők" részére, egy közösségi média kampány keretében felhasználható kisfilmek elkészítésére kiírt pályázatra 28 pályamű érkezett, ezeket egyben itt lehet megnézni, és aztán lájkkal szavazni, hogy az önnek leginkább tetsző nyerjen. A pályaművek közül egyébként kettőt tüntetnek ki a 2015. évi Hüpátia Videó Díjjal: egyet a zsűri, egyet pedig a közönség véleménye alapján. A közönségdíjat annak a kifilmnek a készítője nyeri el, amely a legtöbb lájkot kapja, úgyhogy hajrá, szavazzon! A nyertes markát kétszázezer forint üti.  

Íme néhány a pályaművek közül:

Klopfstein László Bálint kisfilmje

Tényleg a nők felelőssége? - Klopfstein László Bálint kisfilmjeHa tetszik, egy lájkkal június 15-én délig szavazhattok is rá az Egyenlő-e a Nő c. pályázat közönségszavazásán.

Posted by Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women's Lobby) on 2015. június 3.

 Kovács Barbara és Kovács Máté kisfilmje

Limitált lehetőségek, limitált boldogság - Kovács Barbara és Kovács Máté kisfilmje.Ha tetszik, egy lájkkal június 15-én délig szavazhattok is rá az Egyenlő-e a Nő c. pályázat közönségszavazásán.

Posted by Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women's Lobby) on 2015. június 3.

  Lőrinczi Gergely kisfilmje

Besorolás alatt - Lőrinczi Gergely kisfilmje.Ha tetszik, egy lájkkal június 15-én délig szavazhattok is rá az Egyenlő-e a Nő c. pályázat közönségszavazásán.

Posted by Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women's Lobby) on 2015. június 3.
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek