Így lesz művészeti alkotás a szemétből

Azt eddig is tudtuk, hogy a PET palack nem rendeltetésszerű használatából nagyon jó dolgokat lehet összehozni: tökéletes egy egyterű iroda munkaállomásaihoz elválasztásához, de készítettek már belőle pólót is. Ha ön is kreatívkodna vele, csináljon belőle téli konyhakertet vagy lakásdíszeket. Esetleg egészen magas szintre is emelheti a kreativitását, csakúgy, mint a cseh Veronika Richterová, aki kaktuszokat, virágot, gombát és különféle lényeket készít PET palackokból. 

Richterová 2004-ben találta ki, hogy a jól megmunkálható PET palackokat nem úgy hasznosítja újra, mint a többség, hanem PET-művészet néven inkább egyedi alkotásokat készít belőlük. Így születtek meg a műanyag szemétből készült kaktuszok, medúzák vagy épp pingvinek. Ha érdekli, mi mindent készíthet PET palackból, ha van egy kid ideje, kreativitása és kézügyessége, kattintson a galériára, mutatjuk!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.