A Facebook már egy festett mellbimbó miatt is kiakad

"A Facebook nem szereti Konkoly Gyula festményein látható mellbimbókat – ezért megpróbálta szabotálni a mai utolsó szabadegyetem előadást azzal a cseppet sem elegáns húzással, hogy törölte az eseményt" – olvasható a rövid és gunyoros hír a Ludwig Múzeum Facebook-oldalán. Hozzáteszik rögtön azt is, hogy ettől függetlenül az estet természetesen megtartják és mindenki megnyugodhat: "nem takarnak ki semmit".

A 6 órakor kezdődő előadás egyébként a Szabadegyetem befejező állomása. Hogy mit takar ez a projekt? A kortárs művészetre nyitott nézők olyan dolgokra kaphatnak választ, amire mindig is kíváncsiak voltak, de nem állt módjukban megkérdezni – mondjuk rögtön a művésztől. Itt lehetőségük lesz rá, ugyanis a szabadegyetemen előadók pontosan a tárgyalt kortárs alkotóművészek. "A több generációt képviselő képzőművészek előlépnek műveik mögül, a műterem falai közül és gazdag, értékes munkásságuk bemutatásával a modern művészet történetének merőben szokatlan, a múltat a jelennel összekötő összefüggéseire hívják fel a figyelmünket" – írják a LuMú honlapján.

11164565 10152740536977016 3677674803632396001 o
Facebook / Ludwig Múzeum

A részvétel egyébként a múzeum bármely időszaki kiállítására szóló fél- vagy teljes árú belépőjeggyel ingyenes, maga a programjegy pedig 800 forintba kerül. Képünkön a már kicenzúrázott, Facebook-konform képet láthatja, ha kíváncsi arra verzióra, amelyre bepöccent a közösségi oldal, itt megtalálja a csatolmányok között.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek