Idén se tudja tévézéssel le a szilvesztert

Ejnye, hát már nem megint otthon maradt szilveszter este? Ismét eltelt egy év, és ön tesz rá magasról? Aludni a sok petárdától meg ordító részegtől úgyse tud, várja hát Áder János éjféli beszédét, mint Vida Ildikó a tolmácsot? Addig is el kell teljen valahogy az idő, és hogyan is telhetne el jobban, mint a ránk állandóan vágyakozva néző doboz ész nélküli bámulásával? 

El is mondjuk gyorsan, mit lehet nézni benne, hiszen az sokkal egyszerűbb, mint böngészni a tévéműsort, nem igaz? Na, akkor rögtön szólunk, hogy ha ön az alapcsatornákban bízik, akkor csalódni fog. Ha nagyon akarjuk megnézhetjük Bud Spencer egyik kevésbé klasszikusát, a Rabló-pandúrt az RTL Klubon déltől, és rögtön utána a már jobban sikerült Szuperzsarukat, és egy kicsit el tudunk mosolyogni annak hallatán is, hogy az M1 megadja nekünk este nyolctól az Induljon a bakterházat, sőt, még az éjféli Legényanya sem halva született ötlet a Dunán, de aztán ezzel be is fejeztük. Ennyi volt az év a nagyoknak, nem szeretnek már ők sem kitenni magukért az év utolsó napján. 

iduesuperpiedi

Tovább nézve az ajánlatokat megakadhat a szemünk az Üvegtigris-rajongóknak kedvező híren (állítólag egész sok ilyen van), hogy kicsit hülye sorrendben ugyan, de a FEM3 nevű csatorna leadja az összes részt az év utolsó napján (azt ugyan nem értjük, miért a harmadik résszel kezdik este negyed tíztől). Az HBO nyolc után kezdi a  Műkincsvadászok  című George Clooney filmet, amiről ugyan csupa rosszat mondanak, de ha még nem látta, adhat neki egy esélyt. Rögtön utána, 22.25-től lesz a Másnaposok 3 is, aminek szintén nincs túl jó híre, de ki ígérte, hogy jól fognak szórakozni, ha idén szilveszterkor a tévét választják?

05

Bezzeg az HBO Comedy-re lehet számítani, ott nagy csihipuhi lesz 22.35-től, amikor is Machete gyilkolni kezd. A Film+2 (komolyan nem tudtam, hogy van ilyen) a többi csatornához híven korán kezdi a napot, viszont ők az egyetlenek, akik gyermekkorom egyik kedvenc filmjével a Most kapd el Jack-kel kezdenek, aminek Robin Williams a főszereplője, és baseball-film, ha valaki esetleg nem tudná. Ugyanitt este nyolctól a Meseautót nézheti, az eredetit természetesen, és nem a béna remake-t.

machete-kills-danny-trejo-michelle-rodriguez
Rico Torres

Elvétve akadnak vicces filmek is, mint a Szőr Austin Powers a Filmmánián 20.25-től, vagy az Universal Chanelen ugyanebben az időben kezdődő Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson című nyilván borzasztóan mókás mozi az egész családnak. A Filmbox Extra úgy érezte, hogy az Alkonyadtól pirkadatigot lehet élvezni, és akkor simán át is mozizhatjuk magunkat 2015-be. Ez van, bízzunk benne, hogy nincsen olyan mondás, hogy az vagy, amit tévézel.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek