Eljött az egymellű nők ideje

Az esküvői ruha és couture tervező, Gianni Molaro egymellű nővel és repedt szívvel sokkolta a közönséget Rómában.

Az  esküvői ruha és couture tervezőnek, Gianni Molarónak sikerült elvonnia a figyelmet Gaultier Amy Winehouse modelljeiről. Néhány nappal ezelőtt, Rómában az Alta Roma-n bemutatott 2012-es tavaszi/nyári kollekciójával környezetünk aktuális problémáira és a fogyasztói társadalomra kívánja felhívni a figyelmet, többek közt a képen látható egymellű-nő ruhával.

Gianni Molaro 1966-ban született Olaszországban, eredetileg építészetet és művészetet tanult, de érdekelte a teológia is. Művészi karrierjét 20 évvel ezelőtt kezdte, amikor megismerkedett a szabással és a festészettel, ami azonnal a szenvedélyévé vált.

Első kollekcióját, amit a virágok és azok szárai, levelei, szirmai ihlettek, 1989-ben mutatta be Nápolyban, majd 1990-ben a pop-art felé fordult, de mai napig hatással van rá a szürrealizmus, az ősi és a modern dolgok keveredése, mint például a XVII. és a XVIII század nagymesterei és Salvador Dali, ennek a két világ közötti dimenziónak a művészete és divatja. Szalonját olyan hírességek látogatják, mint példáil Sophia Loren,  Amanda Lear, vagy Cicciolina - írja a montecarlonews.it.

A kifutón bemutatott, ijesztő egymellű-nő ruhával, a repedt, piros szív estélyivel vagy a hegedűs és esernyős modellel az érdekes és tehetséges Molaro megdöbbentette a közönséget. És Önt?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek