Használj hőtartó bögrét a hangulatod érzékeltetésére

A Yanko Design fülnélküli bögréi forrón tartják az italt, viszont a duplafal miatt nem égetik meg a kezet. A jókedvűtől az álmosig minden arckifejezés megtalálható rajtuk, hangulattól függően. Praktikus szempontból remek, vizuálisan viszont nem egy spanyolviasz.

Dunát lehetne rekeszteni a különböző hangulatok kifejezésére szolgáló mintás bögrékkel. Az ötlet nem túl eredeti, a Yanko Design most mégis egy ilyen kollekcióval jött ki. A Mood Mugs (Hangulatbögrék) elnevezésű szett fehér színű, egy-egy egyszerű arckifejezéssel ellátott darabjainak különlegessége, hogy kézzel, hőtartó porcelánból készültek. A duplafalas szigetelésnek köszönhetően a folyadék forró marad, a külső fal viszont hideg, így nem égeti meg a kezet – így a fül már szükségtelen, úgyhogy a konyhaszekrényben is több lesz a hely.

A pohárnak látszó bögrék kissé kínos, alliteráló neveket kaptak – például: Monstrously Moody vagy Seriously Sleepy –, de a Happy as Larry még alliteráció nélkül is alulmúlja az összeset. Ha beszerzünk egy egész szettet, és folyamatosan ezekkel járunk értekezletre, talán értelmet nyer az aktuális kedv érzékeltetésére szolgáló design, bár lehet, hogy ilyenkor sokkal jobb, ha megpróbáljuk leplezni, hogy legszívesebben otthon feküdnénk az ágyunkban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek