Fehér farmert minden nőre

Fiús, magas, vékony, vagy esetleg teltkarcsú vagy? A Shine mindegyik típushoz talált egy-egy tökéletesen passzoló fehér farmert.

A fehér farmer remek viselet a nyárra, tekintve, hogy kényelmes és nem szívja a meleget. A Shine a legkülönbözőbb testalkatokra is tudott szolgálni néhány verzióval. Kár, hogy a modellekkel már bajban voltak – abból a szempontból, hogy a teltkarcsú testalkatra illő fazont is egy nádszálvékony nővel prezentálták. Neked melyik jön be?

Fiús testalkathoz ezt a rövidített szárú, passzos Gap 1969-et ajánlják, amely azért szerencsés, mert 2%-ban sztreccs – tehát jól tart, és követi a tested vonalát –, a rövidített szár pedig többet mutat a bőrödből.

Fiús lányoknak
Fiús lányoknak

Ha magas és vékony vagy, akkor a J Brand – egyébként 218 dollárért kínált – bő fazonját neked találtál ki, amely a hosszával és a magasított derekával a csontkollekciókat is gömbölyűbbnek mutatja.

Gömbölyíti a magas vékony lányokat
Gömbölyíti a magas vékony lányokat

A teltkarcsúaknak a Joe's Jeans Honey Boot Cut Jeans névre hallgató modelljét ajánlják, amely éppen ott feszül, ahol kell, a sztreccs pedig megfelelő módon tartja az idomokat.

A sztreccs is jól jön
A sztreccs is jól jön

A vastag derekúaknak a Paige sajátos nevű, Jimmy Jimmy Skinny Jeans modellje  javasolt, amely remekül megelőzi a kibuggyanó fodrok esetét.

Nem buggyan ki
Nem buggyan ki

A körte alakúak válasszák a Levi's Bold Curve fazonját, amely kihangsúlyozza a keskeny derekat, és tökéletesen fogja körbe a feneket és a csípőt.

Hangsúlyozza a nőies vonalakat
Hangsúlyozza a nőies vonalakat
Oszd meg másokkal is!
Mustra