Olcsón Versace cuccokat: ősszel irány a H&M

Újabb ütős együttműködés: a Versace mindent visz, nemcsak női és férfi, de lakberendezési kollekcióval is csábítják ősszel az olcsón jót szlogen rajongóit.

Megszokhattuk, hogy számos neves tervező készít különleges, a H&M-ben is kapható utcai ruhákat. A Versace azért elég ütős név az eddig mezőnyhöz képest is, így a szokásosnál is nagyobb tolongás várható ősszel az üzleteknél.

November 17-én kezdik árusítani a kollekciót, melyben nőknek és férfiaknak szánt darabokat is találunk majd. Sőt, magasarkú cipőket és kiegészítőket is. A nőknek szánt dolgok között a szegecses bőr dominál (minő meglepetés, hogy a divatházat jelenleg is vezető Donatella épp most engedte, hogy egy ilyen darabot viseljen Lady Gaga a legújabb klipjében Gianni Versace legutolsó, eddig érintetlen kollekciójából), a férfi kollekcióban a perfekcionista szabásra, így a "tökéletes szmoking"-ra helyezték a hangsúlyt, de találnak majd maguknak a fiúk öveket és ékszereket is.

Ami eddig még sosem esett meg: lakásunk díszeit is beszerezhetjük a Versace-H&M kollekcióból, így párnákat és ágyneműket is. A hab a tortán, hogy a két cég már most megegyezett abban, hogy egy koratavaszi szettel is előállnak majd, várhatóan január közepén.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek