5 totálisan felesleges és méregdrága kütyü

Zanza!

5 elképesztően felesleges kacat, amit sosem tudnál megfizetni. Messze a jó ízlés határain túl.

A Luxpresszo összeszedte a legidiótább luxustárgyakat. Itt van például a Swarovski kristályokkal kirakott hajvasaló. A 2500 kővel díszített vasdarab technikai újdonságokat is kínál, például extra hosszú titán-lemezt tartalmaz, és speciális fűtő technikával melegszik fel a kívánt hőmérsékletre. A hajvasalóval állítólag egy merő móka és kacagás a hajszépítés, mi azonban nem értjük, minek minderre még kristályokat is aggatni.

Swarovski a luxus

Szintén Swarovski kristályokkal ragasztották tele azt a megfigyelő kamerát, aminek ráadásul az lenne a funkciója, hogy ne lehessen észrevenni. Ezt a kamerát azonban mindenki ki fogja szúrni, köszönhetően a mintegy hatszáz csillogó kőnek. A feltűnő rejtett kamerát 2000 dollárért már haza is viheted.

Az Art du Temps pedig dobta piacra dizájn óráját, amely ugyanazt tudja, mint a többi óra: mutatja az időt. A 95 000 dolláros időmérő szerkezetet borító négyzetek másodpercenként véletlenszerűen mozdulnak meg, ezzel éreztetve az idő múlását. Az órát és a percet a készülék közepén lévő kijelző mutatja.

Kalista egy három lábon álló CD lejátszó masina, digitális kimenettel. A CD-n tárolt információt a gép nem alakítja át analóg jellé, hanem digitálisan továbbítja. Így aztán tetszőleges átalakító rákapcsolásával juthatsz hozzá a CD-n tárolt zenei tartalomhoz. Neked megérne ez 77,000 dollárt?

És végül itt van a sárgaréz Art Deco billentyűzet, ami remek dísze lehet a kissé öregedő vezérigazgató íróasztalának. Bár a klaviatúra roppant stílusos, nem valószínű, hogy kifizetnénk érte 2800 dollárt, csak hogy elpötyögjünk rajta.

Blogmustra