Edzésterv: 10 hetes zsírégető program

Égess zsírt még hatékonyabban egy kis plusz kardiózással! Segítünk, hogyan csináld.

Legutóbb megírtuk a tökéletes 10 hetes otthoni edzéstervet, most pedig érkezik a kiegészítés! Hiszen, ha még látványosabb eredményt szeretnél, nem árt bevetni a jó öreg kardiomozgást is. Az általunk összeállított program azonban nem a hagyományos „menj el kocogni” mozgásra épül, hanem a változatos intenzitású kardioedzésre. Vagyis egy edzés alatt is folyamatosan váltogatni kell a tempód. Hétről hétre adunk egy kis plusz kihívást is hozzá! 

A váltakozó intenzitású edzés előnye, hogy bizony sokkal hatékonyabban és brutálisabban égeti a zsírt, mint a sima monoton tempójú futás. Ráadásul pofonegyszerű! 

Tehát vegyük alapul a 10 hetes otthoni edzéstervünket, melyet itt találsz. Ezt egészítsd ki az alábbiak szerint: 

zsírégető edzésterv
Fotó: tatota / Dívány

A zsírégetés szempontjából a legeslegjobb persze, ha a kardioedzést és a normál edzéstervet külön időpontra teszed, ha egy napra esnek. Például reggel és délután. Maga a futás legyen 45 perc körül, de ha neked úgy esik jól, indulj 20-30-40 percről. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.