Nézegess hátborzongatóan csúnyán plankelő modelleket

Egy plankelés közben modelleket interjúztató főszerkesztő munkájának köszönhető, hogy fény derült a nyugtalanító jelenségre.

A Love magazin főszerkesztője által feltöltött videókon modellek plankelnek, miközben olyan mélységű kérdéseket tesznek fel nekik, hogy a kutyákat vagy a macskákat, vagy épp a pizzát vagy a hamburgert szeretik jobban. Ennél nehezebb kérdésekre persze nehéz is lenne válaszolni a népszerű, részben a hasizmot erősítő gyakorlat közben, ezzel együtt is meglepő azonban, mennyire rosszul teljesítenek az amúgy a legmenőbb személyi edzők által edzett modellek. Gigi Hadidról mellesleg maga a Reebook és a saját személyi edzője készített a kommentelők által gyorsan szétszedett videót. Ez persze mind semmi ahhoz képest, amit Gigi húga, Bella produkált, mikor ő került sorra. 

Lejjeb... FELJEBB, FELJEBB!

Az alkartámaszt és lábujjhegyen támaszkodást előírő, a törzs izmait erősítő gyakorlat közben kifejezetten fontos lenne, hogy az egész törzs stabil és egyenes maradjon, és ne domborítsanak a plankelők, a rossz tartással végzett gyakorlat ugyanis könnyen gerincproblémákhoz vezethet. A Fashinista által górcső alá vett videókon pedig tényleg minden elképzelhető hibát felvonultatnak az egytől egyik tökéletes alakú modellek, a nap végén tehát tulajdonképpen nem a modellek megismerését célzó vicces kis szösszenetet, hanem egy gyakori hibákat demonstráló edzőtermi útmutatót hozott létre a Love főszerkesztője. (Ha nincs meg, itt megnézheted hogy kell szabályosan csinálni.)

Winnie Harlow például nem emeli meg eléggé a csípőjét.

#smashingit and staying strong for #NYFW @winnieharlow #planking ❤️❤️❤️

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

Emily Ratajkowski a kérdőjelbe merevedést választotta.

Planking with THE RAT @emrata 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

Bella Hadid magasba emelt feneke!

Part two @bellahadid 🤣

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

És akkor ez micsoda?!

Planking at is best (on the sofa) with @madisonbeer 🤣🤣🤣

A post shared by Katie Eleanor Grand (@kegrand) on

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.