Ilyen a terhestorna pasiknak, ha hasat is kapnak mellé

Egy kilencedik hónapos pocak nem könnyű. De hogyan is tudnánk megmutatni egy pasinak, mennyire nem az? Anna Strode kitalálta!

Anna Strode nem egy átlagos terhes nő, fitnesszbloggerként a hétköznapi halandóknál sokkal sportosabb. És a sokadik hónap sem akadályozza meg abban, hogy rendszeresen eddzen. De hogyan tudná a férje, mennyire nehéz egy ekkora pocak, és milyen extra kihívásokat jelent a 37. hét a sportban? Ezen töprengett, amikor eszébe jutott, egy hatkilós medicinlabda és némi szigetelőszalag talán segíthet abban, hogy a leendő apa is képet kapjon az állapotról.

Hogy mit szólt a férfi a hatkilós extra csomaghoz? Nem volt túl boldog vele, már az első mozdulatoknál megállapította, hogy Aúúú, ettől baromira fáj az ember háta! Annyit azért tegyünk hozzá, hogy biztosan nem pont ugyanaz egyik pillanatról a másikra egy hatkilós pocakkal gyarapodni, mint kilenc hónap alatt megnöveszteni. Ugyanakkor az is igaz, hogy a pasi testsúlyához képest a plusz teher arányosan jóval kisebb, mint a nő esetében.

Három héttel később, a negyvenedik héten újabb posztot tett közzé a témában, a videóban a férj egy nehezebb pocakot kapott. 

A blogger egyébként már nyáron megszült, és most már háromgyerekes anyaként leginkább kisbabás-edzős képeket és videókat posztol.

Oszd meg másokkal is!
Mustra