2011-ben Hilary Swank is divattervezősködni fog

A színésznő nemrég azzal került a címlapokra, hogy a vörös szőnyegen arany színű Calvin Klein ruháját hónaljszőrével egészítette ki. A hír hallatán, hogy Hilary Swank is beszáll a divatiparba, most röhög Hollywood. Pedig nem feltétlenül kéne, hiszen az Oscar-díjas színésznő a DMA Designers Management Agency-vel működik majd együtt, és nem haute couture-t, hanem sportos ruhákat, főleg pólókat fog tervezni többek között Rachel Toyle designerrel – adta hírül a Stylelist. Hilary Swanknek eddig nem volt sok köze a divatiparhoz, a sporthoz azonban igen, tornász volt, és kicsit bokszolt is a Millió dolláros bébi című filmhez. A kényelmes ready-to-wear sportruhákhoz szakértőként tud majd hozzászólni. A DMA és a színésznő további tervezőket keresnek a kollekcióhoz.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.