Tessék, itt a vadi új, hímzett Air Jordan

"Ellenállhatatlan." "Nekem is nagyon tetszik. A fehér részek lehetnének neonzöldek, de így is szép." "Nekem sokkal jobban tetszik, mint nektek mind." "Áh, ez szar. Az enyém még rendes Chicago Bulls/Mafc-pirosfekete, hasítottbőr hatású felsőrésszel." Szerkesztőségünkben összecsaptak az indulatok a fenti cipő láttán, reméljük, a kommentekbe is hasonlóan karakteres vélemények érkeznek majd.

A legendás Nike Air Jordan cipőnek ez egyébként egészen pontosan a huszonharmadszorra frissített verziója, amit a képen a kosárlabda übersztárja bizalomgerjesztő mosollyal mintha átnyújtani készülne a nézőnek. Túl sokat egyelőre még nem lehet tudni róla, mindenesetre az enyhén retro-hangulatú dizájnnal ez a cipő teljes mellszélességgel viszi tovább a következő szezon sportruházati trendjét.

Fel szeretnénk hívni a figyelmet arra is, hogy míg annak idején ezt a cipőt effektíve kosárlabdázáshoz készítették és ajánlották, a fenti képpel kezdődő kampány vizuálisan semmilyen szinten nem utal már a sportra. Michael Jordan az átizzadt mezt öltönyre cserélte, és ahelyett, hogy széttett lábakkal repülne a levegőben, inkább csak elegánsan megvételre kínál egy terméket. Ő már nem mint sportoló, hanem csak általában mint celeb szerepel ezen a képen, ami egyértelműen jelzi azt is, hogy senki nem gondolja többé komolyan, hogy valaki ezt a cipőt azért venné meg vagy fel, hogy aztán a parkban a betonpályán szétrúgassa a kosaras haverokkal.

Változnak az idők, kedves olvasóink.

Oszd meg másokkal is!
Mustra