Itt a Chanel bringa, kicsit több mint kétmillióért


Formatervezett biciklivel jelentkezik a Chanel divatház 2008-as kollekciója. Decembertől a forgalmazzák a kerékpárt, kizárólag fekete színben. A cég tervezői a biciklivel akartak emlékeztetni arra, hogy a legendás Coco Chanel szenvedélyes sportbarát volt, ezért vázát a divatház logója, a kettős C betű díszíti. A bicikli decembertől a készlet erejéig bármelyik Chanel üzletben megvásárolható. A divatcég szakemberei szerint a 12,5 ezer dolláros (2,2 millió forintos) áron forgalmazott kétkerekűre lesz kereslet, ugyanis korlátozott számban gyártják, így valóságos kincs lesz a gyűjtők és a Chanel márka rajongói számára. (forrás: MTI, kép: Vogue)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.