Nyargalászás kifulladásig - Pöttöm torna

Hatalmas terem, vijjogva rohangáló gyerekek, zavaró háttérzaj, kevés közös éneklés. Kapcsolatépítésre nem igazán, a gyerekek megmozgatására viszont kiválóan alkalmas az óra. A Poronty ezúttal a Brendon által szervezett babatornán vett részt.


Az előzőekben tesztelt Csiri-biri tornához képest a Pöttöm tornán sokkal kevesebb ének és mondóka hangzott el, a hangsúlyt inkább a totyogók fizikai kifárasztására helyezték.

A foglalkozás legjobb része az volt, mikor a vezető egy hatalmas kosár pöttyös labdát borított ki a szőnyegre. A csemeték visítva vetették magukat a guruló labdák után és fülig érő szájjal vitték vissza a kosárba azokat. Ezt a műveletet legalább ötször meg kellett ismételni, annyira tetszett nekik.
 


Az óra végén egy óriási műanyag mászókát toltak be a terem közepére, amit azonnal megrohamoztak a csemeték. Majd’ fellökték egymást, hogy feljussanak és lecsúszhassanak a csúszdán. Pötyi kisebb hisztit rendezett, mikor a tizenötödik kör után megkértem, hogy induljunk haza.

A hangulat nem volt annyira bensőséges, talán a helyiség mérete miatt, talán mert nem voltunk sokan, de legalább bőven volt hely rohangálni és a játékok kipróbálására sem kellett sokat várni. A közös éneklés helyett magnóról szólt valami gyerekzene, de inkább csak zajkeltésre volt jó, funkciója nem volt.

A Pöttöm tornán csak bérlettel lehet részt venni, egy négy alkalomra szóló 3900 forintba kerül, a nyolc alkalmasért 6900 forintot kell fizetni. A bérletek fele levásárolható a Brendon áruházakban.
Oszd meg másokkal is!
Mustra