no

Katalin hercegné lett a legszebb hajú híresség

A nemrég hippinek öltözött Kate Middletont Angliában idén már megválasztották a legtermészetesebb szépségnek, egy közelmúltban tartott szavazás eredménye miatt pedig a hercegné a legszebb hajú híresség díját is bezsebelhette.

Az egészséges és szép hajakra specializálodótt Fabriah.com 700 nőt kérdezett meg arról, hogy melyik híresség frizuráját fogadnák el a legszívesebben. A nem nagyon meglepő végeredményből kiderült, hogy a legtöbb nőnek Middleton mahagóni színű fürtjeire fáj a foga. A hercegnét szorosan követi a sorban a hullámos, szőke hajával az eleganciát és egyszerűséget megtestesítő veterán modell, Jerry Hall.

„Nagyon szeretem Kate Middleton haját, ez egy időtlen stílusú frizura, amiről sugárzik a kifinomultság. Kate haja mindig természetesnek hat, ellentétben néhány televízióban sokat látott hírességgel” – mondta a felmérésben résztvevő válaszadók egyike.

A cég 2012-es felmérése egyébként a  barna hajú celebnőknek kedvezett jobban, a dobogó harmadik fokára került fel a fényes és dús hajú Chery Cole, akit a nálunk is ismert glammodell, Kelly Brook követ a sorban. Az ötödik helyen Victoria Beckhamnak osztoznia kell a jó szomszédságot választó Adele-lal, rájuk minden tizedik ember voksolt a felmérésben – írja a dailymail.co.uk.

Meglepő, de az 1981-ben született népszerű tévés személyiség, a nagyon szőke Holly Willoughy mindössze a szavazatok nyolc százalékát kaparintotta meg, ami a lista hatodik helyéig repítette a modellből lett műsorvezetőt. Hetedik helyen végzett az X-faktoros Nicole Scherzinger, nyolcadikon az amerikai First Lady, Michelle Obama, akik hét és öt százalékkal kerültek be a legjobban csillogó hajú nők táborába. Az utolsó helyen végzett az MTV-n futó Geordie Shore című valóságshow sztárja, Charlotte Crosby, rá a szavazótábor négy százaléka voksolt.

„Mindegy, hogy Kate klasszikus, loknis frizurája, vagy Cheryl Cole tupírozott haja, mindannyian vágyunk arra, hogy a hírességekhez hasonló elismerő pillantásokban legyen részünk. Ez a lista is csak azt mutatja, hogy milyen különbség van a celebnők frizurája és aközött, hogy milyen hajat szeretnének valójában a nők” – mondta a Fabriah.com szóvivője, Francesca Davies.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra