Kutyák, akik bármit megtanulnak a gazdi kedvéért - Videó!

Szuperkutya versenyünk legjobb pillanataiból válogattunk, vagyis összesűrítettünk kéthétnyi töméntelen cukiságot egy videóba. Szívesen. Bármikor.

Júniusban indult Szuperkutya versenyünk, ahol arra kértük olvasóinkat, küldjenek olyan videókat, melyen kutyájuk begyakorolt trükköt mutat be, vagy valamilyen hasznos feladatot old meg helyettük. A versenyre több mint hetvennégyen jelentkeztek, közülük választotta ki a zsűri a három döntőst, akik közül az viszi el a fődíjat, akire ti, olvasóink, a legtöbben szavaztok.

Update: A szavazás azóta lezárult, gratulálunk Döcög és Dió gazdájának. 

Sajnos a versenyen nem viheti el mindenki a fődíjat, nem is volt könnyű a zsűri dolga. Azért, hogy megmutassuk, mennyire nem összeállítottunk egy videót versenyzőink legjobb pillanataiból. Fogadjátok szeretettel a szuperkutyákat!

Nincs kutyád, de szeretnél? Fogadd őt örökbe!

Kutyát tartani csodás dolog, de közben hatalmas felelősség is. Ha úgy érzed, készen állsz rá, és igazán szeretnél jót tenni egy kutyával, akkor az örökbefogadást neked találták ki. Most a Futrinka Egyesülettel karöltve szeretnénk neked bemutatni egy gazdikeresőt, aki melletted biztosan szuperkutya lenne. Ha komolyak a szándékaid, ide írj: nemetdogsos@gmail.com

Jó társ leszek, becsszó!
Jó társ leszek, becsszó!

Blanco 4 év körüli, fehér német dog kan, egy igazi szuperkutya, aki a korábbi tulajdonosától érkezett a Futrinka Egyesülethez. Nála láncon élt, ez a fizikumán is meglátszott: csontsovány volt, hátsó lábai rogyadoztak, fülei gyulladtak voltak. Mostanra szépen rendbe jött, a minőségi tápnak, rendszeres etetésnek és vitaminoknak köszönhetően, a hiányzó kilók is szépen felkúsztak rá, óvatos, megfelelő mozgatással pedig a lábai is megerősödtek.

Sajnos a későbbi orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy látás- és hallássérült, illetve a csípője sem az igazi, így nem Blanco fogja a legnagyobb hegyeket megmászni, a legmagasabb csúcsokat meghódítani a jövőben, de a kertben bóklászásban, szimatolásban, napozásban verhetetlen, ezekben a szituációkban ő a legjobb társ, a számára komfortos helyeken ő a leglelkesebb felfedező! Kedves, bújós, ragaszkodó kutya, a kertben lenne a legnagyobb kalandor! Mindenképpen nyugodt, türelmes gazdi(ka)t keres, aki(k) segít(enek) neki megismerkedni a környezetével, és aki(k)ben feltétel nélkül megbízhat.

Benti tartással és ivartalanítva fogadható örökbe.

Oszd meg másokkal is!
Mustra