Az anyját hibáztatja Britney Spears, amiért apja 13 évig elősködött rajta

GettyImages-79802892

Britney Spears egy kedd esti Instagram-bejegyzésében azt írta, hogy édesanyja volt az, aki apja fejébe ültette az ötletet, hogy gyámság alá helyezzék őt.

A világ legveszélyesebb állata egy némán mosolygó nő – írta az énekesnő, és arról is vall, hogy az apja 13 éve kezdte meg a gyámságot, azonban az emberek nem tudják, hogy az anyja adta neki az ötletet.

Soha nem kapom vissza azokat az éveket. Titokban tönkretette az életemet… és igen, fel fogom hívni őt és Lou Taylort… Szóval fogd a „fogalmam sincs, mi folyik itt” hozzáállásodat, és baszd meg magad!!!! – írta a bejegyzésben, ami ma már egyébként nem elérhető az énekesnő Instagram-oldalán, a Page Six azonban szépen megemlékezik róla.

– Mielőtt folytatnám, először is, bocsáss meg, 13 év telt el és kicsit berozsdásodtam!!!! Azelőtt családi vállalkozás volt az egész… de ma már nem az!!!! Ma ÚJJÁSZÜLETTEM, mert MOSOLYOGTAM… szóval köszönöm, hogy kiléptél az életemből, és végre megengedted, hogy az enyémet élhessem!!!! És hogy tudom-e, hogy ez milyen gonoszul hangzik??? Igen… 100 milliárd százalékban – fogalmazott. 

Szeptember 29-én hivatalosan felfüggesztették a 69 éves Jamie Spears gyámságát Britney fölött, miután a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság bírája, Brenda Penny úgy döntött, hogy a dolog „mérgezővé” vált.

Britney Spears mostani állítása új megvilágításba helyezi az elképzelést, miszerint csak és kizárólag az énekesnő apja, Jamie mozgatta a szálakat az ügyben. Érdekesség, hogy Lynne, aki 2002-ben elvált Jamie-től, az utóbbi időben lánya harcának egyik támogatója volt, júniusban a mérföldkőnek számító bírósági vallomását „nagyon bátor megnyilvánulásnak” nevezte.

Oszd meg másokkal is!
Mustra