Hozzávalók 4 adaghoz
- 1 fej brokkoli
- 1 evőkanál növényi olaj
- 1 teáskanál koriander
- 1 teáskanál fokhagymapor
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral. Vágjuk a brokkolit kisebb rózsákra, majd tegyük egy jól zárható (sütő)zacskóba az olajjal és a fűszerekkel együtt és rázzuk alaposan össze. Tegyük a tepsire és süssük meg kb. 15-20 perc alatt, barnulásig.
A receptet szakmailag ellenőrizte: Szarka Dorottya dietetikus.
Gyakorlatilag rántott csirke, csak kisebb, esetleg formázott darabokra vágva, és gluténmentes hozzávalókkal készítjük el. Nem kerül sokkal több időbe, mint a boltit megvenni, viszont sokkal olcsóbb, és saját ízlésünk szerint fűszerezhetjük.
Tovább olvasom