Várjuk az újabb történeteket!

2020 februárjában új sorozat indult a Díványon. Interjúinkban idős emberekkel beszélgetünk arról, milyen volt az élet 50-60-70 évvel ezelőtt, hogyan éltek, mire vágytak és hogyan szerettek nagyszüleink generációjának tagjai.

Bár a személyes interjúk a jelenlegi helyzetben egy darabig nem jönnek szóba, gőzerővel készülünk arra, hogy amint lehet, újra folytassuk a beszélgetéseket, és keressük a lehetőségét annak is, hogy online formában interjúzzunk a vállalkozó kedvű idősekkel.

Van olyan idős ismerősöd, aki szívesen mesélne háborúról, szerelemről, kitartásról? Kapcsolj össze minket!

Esetleg olvasónkként szeretne csatlakozni a mesélők táborához, megosztaná gyerekkori élményeit, mesélne anyaságról, a katonaságról, vagy régi balatoni telekről? Keressen bennünket!

Írj, írjon nekünk a balazs.barbara@divany.hu címre, hogy tervezhessünk az interjúval, vagy a feltételek megléte esetén személyes találkozás nélkül beszélgethessünk.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.