Ezeket kell kibírnod egy terhes nő mellett

Körömlakkozás, savanyú uborka beszerzés, akár az éjszaka közepén is, mérhetetlen mennyiségű jégkrém, csoki ropi, keksz. Ezekre készülj, ha a párod babát vár. És még arra is, hogy bármit mondasz, nem lesz jó, de ha kedves az életed, nem maradsz csendben. Vicces gyűjtés arról, mit kell kibírnia egy terhes nő párjának.

A születés egy valóságos csoda, de az azt megelőző kilenc hónap, nos, legyünk őszinték egy igazi érzelmi hullámvasút. A várandós nőkre sokszor rátör a kívánósság, a környezetük egy idő után meg sem lepődik azon, ha a leendő anyuka mondjuk kólával öblíti le a savanyúkáposztát.

Aztán a nagy pocak nagy helyet is igényel, utat tör magának az ágyban is, mit sem törődve azzal, milyen kevés hely marad így a leendő apukának. És ha már az alvásról van szó: a terhes nők örökké fáradtak, hiszen cipelik a hasukat, ami nem jelent mást, mint hogy a legvalószínűtlenebb helyeken is el tudnak aludni. Figyelem, vicces terhes szösszenetek jönnek a Boredpandáról!

1. A terhes nők akár gonoszak is tudnak lenni. Na nem azért, mert ez a kismama megkérte a férjét, hogy pingálja ki a körmét, de a műveletet fel is töltötte a Twitterre. 

2. Ügyes kispapa jól biztonságba helyezte a család aktuálisan legféltettebb kincsét: egy hatalmas üveg savanyú uborkát.

3. Bevásárló lista terhesnő módra: élén az oreo keksz, aztán jön egy kis darált marhahús, bacon, tojás és tej, müzli, bazi sok pékáru, és még több kenyérféle.

6Xt02xC
Fotó: Reddit

4. És egy újabb példa arra, hogy a kismama mindent megtesz azért, hogy a babája ne szenvedjen hiányt. Semmiben. Azaz semmiben.  

nELxxCR
Fotó: imgur

5. Amihez nem kell komment.

nwQP5Js.png
Fotó: imgur

+1. "Bármit mondok, minden rossz" - fakadt ki egy apuka a párja terhességének 211-dik napján. Azt is leírta, hogy ami mindennél rosszabb, ha csendben marad.

Mustra