Hogyan lett milliomos a hatéves youtuber?

Semmi meglepőt vagy látványosat nem csinál, videói nézettsége mégis 800 millió felett jár, évi 2,8 milliárd forint bevételt hoz a konyhára, úgyhogy már az anyukája sem dolgozik. Vajon mi lehet Ryan titka?

A 10 millió követővel rendelkező hatéves munkája abból áll, hogy hatalmas tojásokból vesz elő autókat. Aztán kipróbálja őket. Ennyi. Tulajdonképpen semmi látványos vagy meglepő nem történik a 800 milliós nézettségű videókon, úgy tűnik, ez is elég ugyanakkor ahhoz, hogy a kisfiú évi 11 millió dolláros bevételre tegyen szert.

Tojások, ragacs, rohangálás

A Boredpanda szerint az anyukája sem dolgozik már Ryannek, az egész család a kisfiú játszós videóira koncentrál ugyanis, és játékautók beszerzésével, meg medencényi, tudományos nevén ragacsként ismert szubsztanciák létrehozásával foglalkozik.

Az adózás előtt évi 2.8 milliárdos bevétel láttán persze érthető, miért fekteti a család minden energiáját hatalmas tojások játékokkal való megtöltésébe. No meg persze Ryan videózásába.

Megfejthetetlen

2015-ben indult egyébként útjára a Ryan ToysReview névre hallgató YouTube csatorna, miután az akkor négyéves kisfiú feltette végre a nagy kérdést: „Minden gyerek fent van a YouTube-on, csak én nem. Miért?” De hogy lett ebből 10 millió követő?! Hiszen Ryan is csak épp annyira aranyos, mint a kortársai. Rejtély. Mindenesetre itt egy videó, amin egy hatalmas és szemlátomást meglehetősen kemény csokitojást ütlegel a család.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek