18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gyomorszorító felhívás: a szex nem játék

A Free A Girl olyan gyomorszorító kampányfilmben hívja fel a figyelmet a prostitúcióra kényszerített gyermekekre, aminél keményebben még keveset láttunk.

A Daily Mailen találtunk ezt a kisfilmet, melynek első részében kislányok találgatják a dobozból előkerülő szexjátékok funkcióját: varázspálca? sodrófa? Hajtekerő? Aztán egy hirtelen váltással egy hétévest látunk, akinek szolgáltatásait (Csak szop? Baszni is lehet? Lehet!) 40 dollárért adják el éppen egy férfinak. 

Van, akinek ártatlan képzelődés, van, akinek a rettenetes valóság - szól a kampány szlogenje. Becslések szerint csak Indiában körülbelül 1,2 millió kislányt használnak erőszakkal szexuálisan. A Free a Girl (Szabadíts ki egy lányt) szervezet célja az, hogy az adományok segítségével meg tudják menteni ezeket a lányokat a szexrabszolgaságból.

 A rendőrséggel együtt dolgoznak az emberkereskedők letartóztatásáért és elítéléséért, eközben védett házakat hoznak létre, segítenek a trauma feldolgozásában, egészségügyi ellátást, oktatást, szakmai képzést nyújtanak, majd a társadalmi visszailleszkedést is segítik. Az alapítás óta eltelt nyolc évben 3800 lányt szabadítottak ki ázsiai bordélyházakból. Azok száma, akiket még mindig szexuális szolgáltatásokra kényszerítenek, ennél sok nagyságrenddel magasabb.