Ne akarja, hogy ez a 9 éves önről is énekeljen!

Még csak kilencéves az a cseh kisfiú, akinek a YouTube csatornájára feltöltött nem éppen fülbemászó dalait milliók nézik. Annyira nem meglepő, ugyanis Misha nem leplezi a véleményét, legújabb videójában például Hillary Clintonnak és Donald Trumpnak is nekimegy.

A 2007-es születésű Misha júniusban keltett először virtuális feltűnést, amikor a YouTube csatornájára feltöltötte a Pokemon Go Song című videóját, amiben arról énekel, hogy ő egész nap ezen a játékon lóg, akkor is, amikor a  szobájában, az autójában vagy az utcán van.

A dalt több mint 43 millióan nézték meg és olyan cégek használták, mint PewDiePie, Amixem, Elrubius, Leafy, Pyrocynical.  Érthető, hogy Mishát a Facebookon is több mint harmincezren követik, és az Instagramon pedig már több funpage is megjelent a neve alatt.

A nemsokára 10 éves kissrác egyébként rendesen beszól mindenkinek, és korát meghazudtolva egyáltalán nem gyerektémákról énekel, hanem aktuális társadalmi problémákra reflektál. Nekünk például kétségkívül az a kedvenc videónk, amiben retardáltnak nevezi az olyan csatornákat, mint a Pyrocynical, RiceGum vagy Keemstar, és azzal vádolja őket, hogy virtuálisan zaklatják a gyerekeket. 

Szeptemberben egy újabb videóval jelentkezett "Song for All Haters" címmel, ebben pedig arról énekel, hogy ő lesz a következő Justin Bieber, és a pénzen csajokat fog vásárolni. A klip végén stílusosan bemutat.

Aztán itt a legújabb videója, amiben nem mást, mint Hillary Clintont és Donald Trumpot küldi el a búsba, és arra biztat mindenkit, hogy inkább rá szavazzanak a két jelölt helyett. A videót 1,4 millióan nézték meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra