Cukivideó: a furmányosan alvást tettető ikerpár

A Today internetes oldalon találtunk rá erre a szupercuki videóra, amin két kis totyogó szórakoztatja egymást alvás helyett. Nyilván tisztában vannak vele, hogy este már nincs mókázás, mert amikor anyukájuk beköszön nekik a bébimonitoron keresztül, azonnal az ágyra vetik magukat és úgy tesznek, mintha aludnának. Pedig az anya semmi különöset nem mond, semmi miért nem alszotok?, meg mi ez a bulizás?, egyszerűen csak beköszön nekik. A két baba meg úgy vágja magát hasra, mint a jól kiképzett kommandósok.

A kicsik anyukája, Judy, Facebook oldalán osztotta meg a videót, ami alá azt írta: „Ritkán beszélek a lányokhoz bébimonitoron keresztül, de amikor igen, akkor általában ez történik.” Ezt a videót már 15 milliószor töltötték le, de ez a szám valószínűleg tovább fog növekedni. Egyébként Judy rengeteg vicces videót és fotót posztol, naponta többet is, szóval érdemes követni és persze, hogy a Youtubeon is van saját csatornája.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.