Mit keres több száz fecskendő egy csecsemő körül?

Megható fotót poszolt a Sher Institutes Facebookon, amire rátalált Daily Mail is: a képen egy baba látható, körülötte pedig szív alakba rendezve több száz fecskendő. Hogy miről is van szó? Egy anya így szerette volna megmutatni, mibe is "kerül" a lombikbébi-program és az, hogy neki most gyereke lehessen. A meddőséggel küzdő párok útja hosszú, és már addig is rengeteg küzdelmen vannak túl, mire eljutnak a lombikprogramig, ahol aztán adott esetben hónapokig-évekig csak a gyógyszerekről, naponta, óraműpontossággal időzített injekciókról és a folyamatos vizsgálatokról szól az élet. A szerencséseknek végül a küzdelem eredményes.

A főszereplő, a St. Louis-i Angela dr. Molina Dayal segítségével az elmúlt másfél évben több kezelésen is átesett, a képen pedig azon fecskendőknek és fioláknak egy része látható, ami segítette őt, hogy teherbe eshessen. A lombikbébi-kezelés egyébként sokszor hosszú, fárasztó és néha fájdalmas procedúra: megeshet, hogy a leendő anyáknak naponta többször kell injekciózni a combjukat vagy a hasukat, hogy ezzel stimulálják a peték működését a menstruációs ciklus során - és akkor a vértesztekről még nem is beszéltünk.

Wow, what a photo. Thank you to Sher Fertility St. Louis and Dr. Dayal patient Angela, who shows the true definition of love that went into making this gorgeous new baby girl.

Posted by Sher Institutes on Monday, October 5, 2015

A fotót a Sher Institutes névre hallgató meddőségi klinikahálózot osztotta meg október 5-én és hiába van az oldalnak "csak" 14 ezer követője, ezt a posztot péntekig tízezren lájkolták és közel négyezren osztották meg. A hozzászólások rengeteg anya is töltött fel képet az ő lombikbébiprogram keretében született gyerekéről.

A képaláírás szerint Angela a "szerelem valódi meghatározását" örökítette meg – a végeredmény pedig valószínűleg elég meghökkentő azoknak, akik csak keveset vagy semmit nem tudnak a lombikbébi-programokról.

Oszd meg másokkal is!
Mustra