Rendszeresen szoptatja 6 éves gyermekét az anyja

A Daily Mail írt arról az 52 éves brit anyáról, aki a mai napig rendszeresen szoptatja a 6 éves gyerekét. A nő azt mondja az iskola udvarán fogja szoptatni, ha a lánya igényli, sőt be sem oltatta a gyereket, mert hisz az anyatej csodás gyógyítóerejében.

daa7f864-6cf4-4c99-a0d6-9d13050fe19d
Fotó: Maha Al Musa / Facebook

A Woman's Day közölt képet az 52 éves, szigorú paleo diétát tartó spirituális, várandós hastáncot oktató  Maha Al Musaról, aki egy parkban szoptatja a 6 éves Aminhah-t. A kislány szerint az anyatej mindig más ízű, van hogy cukorkára emlékezteti, de sok más ízt is kiérez belőle. "Ez a kedvenc iskolán kívüli dolgom. Más gyereknek is ki kellene próbálni, mert jót tesz nekik" - mondta Aminah. A kislányt lefekvés előtt mindig megszoptatja az édesanyja, aki azt mondja, hogy ezen kívül is bármikor és bárhol készen áll a szoptatásra, ha a kislány kéri, hisz ez a gyermek természetes igénye. Azt az elvet vallja, döntse el az anya és a gyerek, hogy mi a legjobb nekik. Ha a kislányon múlik, nem egyhamar fejezik be, mint a lapnak elmondta, ő azt szeretné, ha legalább nyolc éves koráig minden így maradna. Az ehhez hasonló elképzelések egyáltalán nem ritkák, sőt néhány éve Bálint Antónia története is nagy visszhangot váltott ki, amikor arról mesélt, hogy az akkor öt éves kislánya szintén szeret még szopni. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.