18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Paradicsommal smárolnak a norvégok

A 29 éves Line Jansrud norvég celebnő, és ő vezeti az állami tévécsatornán Newton néven futó oktatási sorozatot. A közelmúltban a serdülőkor volt a téma, Jansrud pedig – eléggé rendhagyó módon – bebizonyította, hogy lehet úgy is beszélni az önkielégítésről, a csókról és a nyak kiszívásáról, hogy ne jöjjünk zavarba: utóbbi kettőhöz például paradicsomot és porszívót használt – olvasható a TheLocal oldalán. Ha kíváncsi arra, miről kéne példát vennie a többi országnak felvilágosítás terén, olvasson tovább!

„Megváltozik a külsőd: nagyobb melled/péniszed lesz, pattanásos és magasabb leszel" – vág bele rögtön a közepébe a videó elején Lansrud. Ezután elmondja, hogy a testük most már képes lesz gyermeknemzésre, aztán jön is a már említett rész, ahol egy paradicsom segítségével mutatja be, hogy miképp is fest a francia csók. „Most beszéljünk arról, amit előbb vagy utóbb mindenki elkezd: ez pedig a maszturbálás. Mind a csikló, mind a fütyi teteje tele van érző idegekkel, ami miatt jól eső érzés megérinteni őket" – teszi hozzá, majd egy gumibábu segítségével meg is mutatja, melyik hol található. Ezután megtudhatjuk, hogyan kell felhelyezni az óvszert és hogy az együttlétekhez feltétlenül szükséges az, hogy a nők vaginája nedves legyen.

A videóban előkerül még Jansrud állapotos hasa is – egyébként februárban tudta meg, hogy babát vár. Emiatt úgy döntött, a gyermekvárás témájával is foglalkozik majd a jövőben a Newton keretén belül. Az északiak egyébként nagyon érzik a felvilágosítást: januárban például a Youtube akadt ki azon, amikor egy pénisz és egy vagina táncolt egy svéd gyerekdalban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek