Rajzold meg milyen karácsonyt szeretnél!

Már gyűlnek szerkesztőségünkben az ötletes alkotások, de december 6-ig még mindig elküldhetitek rajzaitokat a Dívány és a Poronty közös karácsonyi rajzpályázatára.

Rajzold meg, milyen karácsonyt szeretnél!

A pályázaton minden 10 év alatti gyermek indulhat. Olyan ötletes és kreatív alkotásokat várunk,  melyek arról szólnak, hogy mivel töltitek a téli szünetet, mit jelent számotokra a karácsony, vagy hogyan készül a család az ünnepekre.
A rajzokat tetszőleges technikával (színes ceruza, zsírkréta, festék, toll, tus), maximum A/4-es méretben készíthetitek. Az alkotásokat beszkennelve vagy lefotózva emailben a divany@divany.hu címen várjuk. Mindenki egy rajzzal pályázhat. A pályázat tartalmazza nevedet, életkorodat, egyik szülőd nevét és elérhetőségét.

A beérkezett rajzok az Indafotón láthatók majd, ahol az olvasók szavazhatnak az általuk legtehetségesebbnek tartott kisművészre. A Dívány szerkesztősége is megszavazza külön a saját győztesét. Így két nyertest is vár valami meglepetés. Az a rajz, amelyik leginkább elnyeri a szerkesztőség tetszését, céges karácsonyi üdvözlőlapunkat fogja díszíteni. Rajzold meg nekünk, milyen karácsonyt szeretnél!

Az egyik kis nyertesünk a Balocco Prémium Játékok jóvoltából egy komplett játékcsomagot vihet haza. Az ajándékcsomagban fürdőkádba vihető plüss állatokat találsz, fürdőport, amely színes zselévé varázsolja a fürdővizet, és Flippy-t, az örökmozgó delfint, akivel aztán tényleg nem lesz unalmas a fürdés.

Az alkotásokat december 6-ig várjuk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra