Hányan oltatták H1N1 ellen a gyereküket?

Hányan oltatták gyereküket az intézményekben?

November 25-i adatok alapján az óvodások és általános iskolások 11,6 százaléka kapta meg a H1N1 elleni védőoltást az intézményekben szervezetten. Ugyanis ebben a korcsoportban - 3-14 évesek - 1,1 millió gyereket tartanak számon az óvodákban és az iskolákban és a jelentett beoltott gyerekek száma az országban: 127.492 fő, írja a Független Hírügynökség.

Heti kérdésünk pedig ehhez kapcsolódik: az intézményekben, ahová a gyerekeitek járnak, hányan oltattak H1N1 ellen? Derítsétek ki és osszátok meg a Poronty olvasóival a tapasztalataitokat.

Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy az olvasók környezetében hányan oltattak az újinfluenza ellen, a héten tehát feladatot adunk nektek: tudjátok meg az óvodában/iskolában, ahová a gyerek jár, hogy a csoportból/osztályból hány gyerek szülei kérték az oltás beadását.

Nálunk a 24 fős ovis csoportból hárman nem kérték a vakcinát, a 30 fős iskolai osztályban viszont mindössze öten kérték. Lilian barátnőmék 22 fős ovis csoportjában 5-en, Zsuzsiéknál pedig 26-ból ketten.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek