Abigél már a boltokban!

Kedves Porontyosok!

anyakonyvborito

Abigél már elérhető könyv formában is, és szeretném ezt nagyon megköszönni nektek! Az én szubjektív tapasztalataimat talán nem is lett volna érdemes annyira könyv formába önteni, de ez a könyv többről szól, igazi csapatmunka. Az egykori, heti beszámolók után összefoglaltam a tőletek kapott leghasznosabb hozzászólásokat, ötleteket is, hogy ez a kiadvány igazi segítség lehessen, egyféle kézikönyv mindazoknak, akik most vágnak bele ebbe a gyerekesdibe. Az Anyakönyvben benne van a teljes Terhesnapló, valamint Abigél első éve, és az azóta gyűjtött anyai tapasztalataim is.

Köszönöm neketek, hogy az elmúlt két éveben lelkesen olvastátok Abigél kalandjait, és ha van kedvetek (remélem van) talákozzunk jövő csütörtökön, június 11-én, délután 4 órakor, a Mammut Libriben, a könyvbemutatón.

abigelgyorgyi2

Hozzátok a poronytokat is, én is viszem Abigélt, lesz mindenféle gyerekdolog, könyvek, süti meg ingyenes Ringató! A könyvet Kepes András fogja bemutatni. Én még várlak titeket szombaton (június 6.) is, a Vörösmarty téren este 9-kor, a Könyvhét keretében. Ismeretetőjegyem, hogy ott fogok ülni zavartan a Jaffa pavilonnál, egy halom könyv mellett, gyertek!

A könyv megrendelhető itt:

Köszönet az elmúlt két évért: MM

Oszd meg másokkal is!
Mustra