Fogyinapló: a lusta disznók nem mozognak

Úgy tűnik, lassan befejezzük az önsanyargatást, legalábbis a fogyicsapat nagyobb része elérte, amit akart vagy megállt a fogyásban és nincs ereje több erőfeszítést tenni a vékonyabb derék és combok érdekében. A mozgáshoz valahogy senkinek nem fűlik a foga és sokan bűnbe esnek és az édességet választják a sport helyett.



Tünde
Sajnos a sítúrán nem sikerült jól az önmegtartóztatás, jó pár málnapálinka lecsúszott és be kell vallanom, hogy a hegy tetején lévő hüttében képtelen voltam ellenállni a mákkal megszórt gőzgombócnak. (Na jó, csak a felét ettem meg.) A sport ellenére egy kilóval többel jöttem haza, ami azt bizonyítja, hogy ahogy visszatérek a régi, szénhidrátokkal teli életmódhoz, vissza fogok hízni mindent. Tehát vagy sokat fogok mozogni, vagy éhezhetek állandóan. Egyik rosszabb, mint a másik, tekintettel nagyfokú lustaságomra. Egy darabig még folytatom a fogyit és a kezeléseket, és hogy legyen egy kis motiváció is, a nagy tél végi leértékelésnél vettem egy szexi halásznadrágot – egy számmal kisebbet, így kénytelen leszek még egy kicsit lefaragni a combjaimból.

Win
Helyzet változatlan, vagyis ledobtam még egy kilót, az influenza áldásos tevékenységének köszönhetően. Így teljesítettem túl a tervet, ami 50 kiló végcélt jelentett, mivel most vagyok 49 vagyok. A hét elején komolyan átéreztem a kórosan vékony emberek problémáját, bár utólag röhejes, attól még nem kell tartanom, hogy betegesen vékony legyek. Öt nap Algoflex evése után odáig jutottam, hogy egyszerűen semmit nem volt kedvem megenni. Már dél volt, kicsit szédelegtem is, de ha arra gondoltam, hogy ennem kell, elfogott az undor. A tükör ugyan egy vékony, viszont egy karikás szemű, halál sápadt nőt mutatott, így legyűrtem egy müzliszeletet, mert még a kolbászhoz sem volt gusztusom. Azt gondolom, mondani sem kell, hogy a bicajig el sem jutottam, a fenti helyzetből kifolyólag. A jó hír viszont az, s ez talán túlmutat ezen az egész fogyókúra-történeten, hogy hiányzik a mozgás. Tehát a végre feltámadok, újult erővel csapok a pedálok közé!

Terabithia
Az elmúlt egy hét alatt nem fogytam egy dekát sem, ez szerintem annak köszönhető, hogy felbuzdulva azon, hogy már a tavaszi nadrágjaim is feljönnek rám, bűnöztem egy sort. Meki, bor, sör, olasz tészta - noha csak mértékkel, de így is megpecsételte a végeredményt. Egy jó kis influenzát is elkaptam, így a mozgás is elmaradt, mert az ágyban tespedtem egész héten. Ami viszont feltűnt és nagyon örülök neki: amióta kerülöm a zsíros kajákat, nem görcsöl a bokám.

Cukorka
Múlt hét pénteken véget ért az 5 hetes kínzás, körülbelül 5 kilóval lettem könnyebb és mostantól muszáj lenne sportolnom, majd meglátjuk menni fog-e, a héten eddig még nem sikerült persze lejutnom. A derék 11 és csípő 6 centi mínusz maradt, amitől sokkal jobban érzem magam, de ez még messze nem a dolog vége, remélem. Alapjában véve biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat lendített a fogyáson ez a izzadós-árammal rázós-nyirokmasszázsos kombó, de csak ezzel véglegesen nem lehet szerintem lefogyni. Az biztos, hogy az öt hét alatt totális abonett-függő lettem, de ez nem hiszem, hogy túlzottan nagy probléma. Sajnos tényleg oda kell figyelni az étkezésre, ami nálam alapból csődöt mond, így kénytelen leszek a karomon cipelni a fiamat, meg sokat rohangálni, ha már igazi edzésre nem jut időm.

Benito
Újra és újra bizonyítást nyer a tézisem, miszerint a tökvakarás hizlal, ha az ember rendszeresen megerőszakolja magát (nem úgy, bár lehet, hogy az is működik), és felemeli a puttonyát a kanapéról, akkor igazából bármit csinálhat mellette - ésszerű keretek között. Én ésszerűtlen keretek között három napot töltöttem Prágában, ahol nincsenek finom sörök, és 9-kor bezár az összes kocsma, mégis lezavartam kicsit több mint egy kilót a héten. A célom a 85 volt, ezt nem sikerült elérnem, mert egy kilóval még több vagyok, de a módszerem működik, és ki van zárva, hogy csak nálam.
Oszd meg másokkal is!
Mustra