Anya pelenkázás helyett inkább dugna egy jót

Néha úgy szeretnék kiszabadulni egy kicsit a szaros pelenkák bűvköréből! Egy időre messze kerülni a lehányt, kinyúlt pólóktól, a furcsa mód egyre szaporodó fél pár bébizokniktól, a hegyekben álló babaruha-halomtól, bemosni egyet annak a kócos, karikás szemű sárkánynak ott a tükörben és végre egy orbitálisat dugni a pasimmal.



Az örvény abban a pillanatban szippantott magába, amint kibújt a gyerek azon a lyukon, amelyen régen egy nagyobb farok is fájdalmat tudott okozni. És innen már csak lefelé húzott a spirál: szanaszét repedt alfél, brutál aranyér, hetekig sajgó gátseb, bedurrant, majd be is gyulladt mellek, berepedezett mellbimbók, hisztériás rohamok, csomókban hulló haj, plöttyedt bőr, kialvatlanságtól sötét karikás szemek és libidó a béka segge alatt.



És akkor még az a kis vacak is csak folyton ordított. Persze hogyan is jelezhette volna másképp, ha éhes, fáj a hasa, szomjas, beszart vagy csak hiányzom neki. Nehezen tanultam meg felismerni, és kitalálni, hogy mikor mit akar. Rohadtul sajnáltam magam, amiért olyan alapvető szükségleteimet nem tudtam kielégíteni, mint a fürdés, újságolvasás vagy a manikűr.

Jut eszembe, kielégítés. Az egy dolog, hogy a nő terhesen és friss sebekkel is örömet tud szerezni orálisan a pasijának, csak kérdés, hogy vajon neki is jó-e. Ha élvezi is a játékot és nem azon jár az esze közben, hogy a gyerek vajon a fejére húzta-e a takarót álmában, előbb-utóbb arra lesz figyelmes, hogy az izgalomtól a melleiből spriccelő tej csatakosra áztatta a szexinek amúgy sem nagyon nevezhető vitorlavászon méretű melltartóját és a környező tárgyakat. Vagy a háta közepére sem kívánja az orális kényeztetést, leginkább elvágódna az első útjába kerülő kanapén és végre legalább 4 órát feküdhetne álomtalan álomba zuhanva.

Na, ez utóbbi nem adatott meg, hónapokig kóvályogtam félkómásan a háló és a gyerekszoba között, hogy az éjszaka is enni akaró porontyom hasát megtömjem és végre abbahagyja a fülsüketítő ordítást. Aztán ezek a problémák valahogy megoldódtak, viszont jött helyettük ezer másik. Például a titokzatos módon felszívódó fél pár gyerekzoknik, a folyton csordultig tele szennyestartó, a bűzölgő pelenkák és szaros seggek mosdatása, a folyton tej- és/vagy kakaófoltos pólók, vasalnivalók és a kellő mennyiségű alvás ötöde.

Mikor betelik a pohár, hagynám a dagadt ruhát másra, meg a csapot és a papot és elhúznék délre a pasimmal. Kétnapi non stop alvás után talán még egy kis hancúrozásra is kapható lennék. De ha nem védekezik álmaim pasija, levágom a farkát, az szent!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek