Pénzköltésre csábít a Babamama Expó

Éhenkórász kismamák jobb, ha belaknak otthon, mielőtt elindulnának a Babamama expóra, hacsak nem akarnak 710 forintot fizetni egy szalámis szendvicsért és egy üdítőért. A kisgyerekkel érkezőknek pedig tanácsos elkerülni az egyik sarokban lévő édességpult környékét (bár láttunk a férjének csíkos nyalókáért könyörgő kismamát is). A terhes és kisgyerekes biznisz szemmel láthatóan virágzik, bár nem értettük, hogy kerül egy autós iskola az expóra.
Nézze meg képeinket!

A kiállításon idén is alkalma nyílt a családosoknak, családtervezőknek egy kis pénzköltésre. Az 1500 forintos belépő mellett számtalan pénztárcanyitogatásra csábító pult előtt sétálhatott el a látogató. A már megszokott játéküzletek, kismama- és babakozmetikumokat forgalmazó cégek standjai és a hatalmas gyermekmegőrző, játszósarkok mellett rengeteg olyan kiállítót láttunk, aki csak hellyel-közzel kapcsolódik a baba-mama bizniszhez: takarítógépek, vitaminok, falfestékek, masszázsszékek sorakoztak a pultokban és egy élelmiszer-áruházlánc is képviseltette magát.


Az autósiskolát már egyáltalán nem értettük, hogy került oda, ezzel az erővel szinte bárki kiállíthatna. "Vegyen plazmatévét, mert azon a gyerek majd nézheti a Minimaxot, de vegyen rögtön kettőt, hogy apa meg nézhesse a foci EB-t. Javasolnám, hogy legközelebb egy ékszeres is legyen kint, hátha apa szeretné meglepni feleségét egy gyémántgyűrűvel."

A bio-életmód kedvelői is megtalálták a természetes alapú élelmiszereket és kozmetikumokat, a fogyni vágyó anyukáknak pedig tízezerért olyan csomagot kínáltak, amellyel 5 nap alatt látványos testsúlycsökkenést ígérnek. Újdonságot jelentett számunkra a baba UV háló, amelyet az autó ablakára kell szerelni és állítólag kiszűri a Nap káros UV sugarainak több mint 80 százalékát.
Nézze meg képeinket!

A gyermekmegőrző rövid idő alatt benépesült: amíg anya újdonságok után kutatott a standok között, addig apa játszhatott a csemetével a hatalmas elkerített részen. Egy másik félig zárt helyen a játékban kifáradt kölyköket megetethették a szülők, ehhez mindenféle segítséget (mikró, bébiételek) megkaptak.

A színpadon szimpatikus úr próbálta meggyőzni az előadást hallgató terheseket és az apukákat, hogy mennyire nagyszerű dolog a négydimenziós ultrahang, semmiképp ne hagyják ki, mert csodálatos látvány a pocakban lubickoló baba. Mielőtt eljöttünk, akkor kezdődött a terhestorna, de a szervezők minden igyekezete hiábavalónak bizonyult, a pocakosok inkább tespedtek a babzsákokban, mintsem lábat emelgessenek vasárnap kora délután. Mi is inkább a büfé felé vettük az irányt, ahol jó drágáért ettünk egy szendvicset. De legalább megálltuk, hogy cuki rózsaszín göncöket vásároljunk a kölyöknek és a fogyasztószerre sem tudtak rávenni minket.
Oszd meg másokkal is!
Mustra