Felnőttek is indulhatnak a meseíró pályázaton

Újabb meseíró pályázatról adunk hírt, ezúttal nemcsak gyerekek küldhetnek be mesét, a felnőttek is részt vehetnek a versenyen, amelyet Mai népmesék címmel a Pataky Művelődési Központ írt ki. A legjobb mesékből és rajzokból 2009-ben egy mesekönyvet kívánnak megjelentetni.


A pályázóknak értékes nyeremények és ingyen belépőt adnak a szeptemberi "Mátyás király udvarában" II. országos mesefesztiválra.

Kategóriák: I. 7-18 éves gyermek, II. felnőtt.
A pályaművek terjedelme: Maximum 1 oldal, kb. 3500 karakter, MSWord vagy Rich Text formátum.
Beküldési határidő: 2008. május 10. elektronikus úton
A mese elejére kell írni: a kategóriát, nevet, címet és az e-mail címet.
Beküldési cím: nkriszta@patakymk.hu

A kiíró honlapján rengeteg beküldött mese olvasható felnőttektől és gyermekektől is, a pályázat másik részeként a május 19-ig közzétett mesékhez június 13-ig várnak szabadon választott technikával készült A/4 méretű illusztrációkat.

Beküldési határidő: 2008. június13. postai úton
Beküldési cím: Pataky Művelődési Központ 1105 Budapest, Szent László tér 7-14.
A rajz hátuljára kell írni: a választott mese címét, a nevet, lakcímet és e-mail címet.
A borítékra: "Mai népmesék"
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.