Melyik sztárnak szülnél gyereket?

Egy korábbi posztunkra érkezett hozzászólásokból az derül ki, hogy az anyák is szeretnek jóképű pasikat nézegetni. Egy másik összeállításunkban már mutattunk néhány szexi pasit gyerekkel a kezükben. A Poronty most összegyűjtötte a legszexibb külföldi celebapukákat. Lehet nyálat csorgatni és eljátszani a gondolattal, kinek szülnénk gyereket, ha.

Klikk!


Brad Pitt

Senkinek nem kell bemutatni lánykorunk bálványát, a sármos és szexi Bradet, aki sikertelen házasságát követően Angelina Jolie és örökbefogadott gyerekei mellett kötött ki (bár választását nem értjük, Aniston sokkal helyesebb volt). 2006-ban született meg saját kislánya, Shiloh, és a sztár még további gyermekeket szeretne. Bár már korosodik, mi azért szívesen szülnénk neki.

Ben Affleck

Lopez helyett Garner szült lánygyereket 2004-ben az Armageddon csinos űrhajósfiújának. De vajon ki szüli a következőt? Kár, hogy nem Jennifernek hívnak minket.

Johnny Depp
Bár Don Juan de Marcohoz külseje alapján jobban illene egy bombanő, ő mégis a csúnyácska, foghézagos Vanessa Paradis-t választotta gyermekei anyjának. Velünk jobban járt volna?

Patrick Dempsey

A Grace Klinika McCsábítója vajon milyen hatással lenne ránk, ha kék szemével mélyen a miénkbe nézne és azt rebegné, tőlünk akar gyereket?

Colin Farrell

A telefonfülkékben ácsorogni szerető színésznek még azt is elnéznénk, hogy alacsony. Nézzük csak meg, hogy gondoskodik súlyos beteg gyerekéről!

Ashton Kutcher vagy Bruce Willis?

Mi is szívesen lennénk Demi Moore helyében, és nem csak a külsejét irigyeljük. Először szül három lányt a Die Hard izmos főhősének, majd mikor Bruce kopaszodni kezd, lecseréli egy sokkal fiatalabb és szexibb fiúcskára. Neki hiába próbál gyereket szülni, nem sikerül. Szüljünk mi helyette?

George Clooney

Listánk kakukktojása. Sokan szeretnék már bébivel a kezében látni a megrögzött agglegényt, nők tucatjai fáradoznak azon, hogy teherbe essenek tőle. Vajon visszautasítanánk-e George Clooney-t, mint a reklámban a csajok, vagy bevállalnánk egy-két menetre Martini nélkül is?

 

 
 
 
Oszd meg másokkal is!
Mustra